Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori One
Normal Tactiek One CL
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Riley is nu in balbezit. Palomba onderschept slim de pass. Palomba passt de bal met de wreef. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Mosquera haalt uit met een fantastische trap. Fogarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fogarty trapt de bal weg van het doel. Palomba is nu in balbezit. Palomba geeft de bal voor. Everse springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Flanagan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rogerson de bal. Mosquera rent richting de bal. Mosquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:2

13e minuut.
Weber onderschept slim de pass. Weber probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ... Fogarty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mchenery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novak rent richting de bal. Novak probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap. Fogarty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Palomba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse verovert de bal door een tackle van achteren. Everse haalt uit met een fantastische trap. Rogerson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:3

26e minuut.
Everse kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitley de bal. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera draait met de bal, schiet en ... Fogarty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:4

27e minuut.
Luck is nu in balbezit. Palomba verovert de bal door een tackle van achteren. Palomba passt de bal zonder na te denken. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Fogarty bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palomba zal de hoekschop nemen. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. Fogarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fogarty trapt de bal weg. Matthews kopt de bal weg. Everse controleert de bal met de borst. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:5

36e minuut.
Riley rent richting de bal. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber met een sublieme pass. Klungelig pakt Everse de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Weber speelt de bal door. Flanagan is nu in balbezit. Flanagan geeft een hoge lob. Mosquera springt en kopt de bal. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Flanagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Flanagan passt de bal met de wreef. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Flanagan passt de bal in één keer door. Palomba rent richting de bal. Palomba passt de bal in één keer door. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 81%, One 19%.
Gallant Karori - One 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt Rogerson de bal. Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. Fogarty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:7

51e minuut.
Riley is nu in balbezit. Riley speelt de bal door. Beldham kan de bal niet met de borst controleren. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogerson is nu in balbezit. Rogerson geeft een hoge lob. Koman kopt de bal weg. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:8

53e minuut.
Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Flanagan rent richting de bal. Flanagan geeft een hoge lob. Everse krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Novak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Shipley probeert naar een medespeler te passen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal in één keer door. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:9

61e minuut.
Rogerson geeft een lange en hoge pass. Koman kopt de bal weg. Everse rent richting de bal. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beldham is nu in balbezit. Palomba onderschept slim de pass. Palomba speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Mosquera passt de bal in één keer door. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everse haalt uit met een fantastische trap. Fogarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:10

68e minuut.
Klungelig pakt Mosquera de bal. Mosquera met een sublieme pass. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Weber de bal. Weber speelt de bal door. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Fogarty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:11

73e minuut.
Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal met de wreef. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rogerson de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fogarty met een harde bal richting middenveld. Weber met een sublieme pass. Flanagan rent richting de bal. Flanagan geeft een lange en hoge pass. Fogarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosquera rent richting de bal. Mosquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:12

84e minuut.
Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse passt de bal zonder na te denken. Palomba rent richting de bal. Palomba met een sublieme pass. Everse rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:13

86e minuut.
Flanagan is nu in balbezit. Flanagan geeft een hoge lob. Bracken kan de bal niet met de borst controleren. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel. Fogarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Everse kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mosquera de bal onder controle te krijgen. Whitley is nu in balbezit. Everse verovert de bal door een tackle van achteren. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - One 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 79%, One 21%.
Gallant Karori - One 0:14