Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Gibbons Islington Indifference
Normal Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Price passt de bal in één keer door. Inwood is nu in balbezit. Inwood passt de bal in één keer door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Guard geeft een lange en hoge pass. Gordon kopt de bal weg. Melville probeert naar een medespeler te passen. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Donoso bokst de bal weg.

6e minuut.
Mpisi is nu in balbezit. Mpisi met een sublieme pass. Symon is nu in balbezit. Symon heeft problemen om de bal te vangen. Symon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Guard de bal onder controle te krijgen. Inwood rent richting de bal. Inwood passt de bal in één keer door. Symon rent richting de bal. Symon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inwood rent richting de bal. Inwood passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. Donoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:1

16e minuut.
Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon verovert de bal door een tackle van achteren. Cole rent richting de bal. Symon verovert de bal door een tackle van achteren. Symon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wells zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melville rent richting de bal. Melville passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Symon probeert naar een medespeler te passen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guard is nu in balbezit. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:2

22e minuut.
Cole is nu in balbezit. Symon onderschept slim de pass. Symon geeft een hoge lob. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Donoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:3

28e minuut.
Green kopt de bal weg. Symon is nu in balbezit. Symon passt de bal in één keer door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Melville passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Barlow probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:4

36e minuut.
Mpisi passt de bal met de wreef. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal met de wreef. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Symon passt de bal zonder na te denken. Cliff is nu in balbezit. Correia is nu in balbezit. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gibbons 76%, Islington Indifference 24%.
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:4

46e minuut.
Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oram onderschept slim de pass. Oram speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inwood rent richting de bal. Inwood passt de bal in één keer door. Guard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:5

54e minuut.
Melville is nu in balbezit. Melville passt de bal zonder na te denken. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:6

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Donoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:7

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Inwood neemt de hoekschop. Cowan is nu in balbezit. Symon onderschept slim de pass. Symon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Melville speelt de bal door. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:8

65e minuut.
Daar is Oram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oram passt de bal met de wreef. Melville met een sublieme pass. Symon is nu in balbezit. Symon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Price speelt de bal door. Inwood rent richting de bal. Inwood met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:9

69e minuut.
Buchanan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cole de bal. Barlow rent richting de bal. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:10

71e minuut.
Inwood is nu in balbezit. Inwood heeft problemen om de bal te vangen. Inwood probeert naar een medespeler te passen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Price passt de bal met de wreef. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood speelt de bal door. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:11

77e minuut.
Irving probeert naar een medespeler te passen. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood met een sublieme pass. Mpisi heeft problemen om de bal te vangen. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Price passt de bal met de wreef. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville passt de bal met de wreef. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:12

83e minuut.
Oram met een snelle inworp. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon passt de bal zonder na te denken. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Cliff de bal. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:13

85e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Buchanan passt de bal zonder na te denken. Correia is nu in balbezit. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:14

88e minuut.
Green onderschept slim de pass. Symon is nu in balbezit. Symon passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Oram passt de bal in één keer door. Mpisi rent richting de bal. Symon bereikt de bal nog maar net als eerste. Symon schiet op doel. Barlow probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Gibbons 87%, Islington Indifference 13%.
Hard Gibbons - Islington Indifference 0:14