Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capricorns Aguilas son Campeones
wall1 Tactiek USA 451 :)
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio passt de bal zonder na te denken. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Belcher is nu in balbezit. Caballero speelt de bal door. Klungelig pakt Belcher de bal. Belcher schiet op doel. Pennese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Quang Thịnh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pipoca de bal. Pipoca geeft de bal voor. Belcher is nu in balbezit. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Pennese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero speelt de bal door. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Kenney de bal. Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capricorns 48%, Aguilas son Campeones 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capricorns - Aguilas son Campeones 0:0

46e minuut.
Alburquerque komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Quang Thịnh probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcaru met de inworp. Daar is Maschinot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maschinot haalt uit met een fantastische trap. Marley bokst de bal weg.

57e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot speelt de bal door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria maakt een snoekduik en kopt de bal. Marley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Capricorns - Aguilas son Campeones 1:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thornton komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Magowski passt de bal met de wreef. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru speelt de bal door. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot schiet op doel. Marley bokst de bal weg.

75e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Kenney onderschept slim de pass. Kenney met een sublieme pass. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Trimble komt het veld opgelopen. Drake komt het veld opgelopen. Guşiţă komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thornton de bal. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capricorns - Aguilas son Campeones 2:0

86e minuut.
Maschinot passt de bal in één keer door. Purcaru geeft de bal voor. Poe heeft problemen om de bal te vangen. Maschinot rent richting de bal. Maschinot draait met de bal, schiet en ... Marley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Capricorns - Aguilas son Campeones 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capricorns 36%, Aguilas son Campeones 64%.
Capricorns - Aguilas son Campeones 3:0