Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bay Marauders FC
532 Tactiek 3-5-2 Var1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 44.1
solide Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Maryška met de inworp. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik met een sublieme pass. Maryška geeft de bal voor. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Muş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muş geeft de bal voor. Udeanu heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bay - Marauders FC 1:0

12e minuut.
De Page rent richting de bal. De Page met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Mitrovica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bay - Marauders FC 1:1

14e minuut.
Tulus is nu in balbezit. De Page rent richting de bal. De Page geeft een lange en hoge pass. Marshall maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bay - Marauders FC 1:2

17e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paliło de bal. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Hamilton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trykiel is nu in balbezit. Đình Văn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Văn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garcé geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamilton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Maryška geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tulus speelt de bal door. Paliło rent richting de bal. Paliło geeft een lange en hoge pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton geeft de bal voor. Mitrovica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrovica probeert naar een medespeler te passen. Małysiak kopt de bal weg. Daar is Larue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bay 56%, Marauders FC 44%.
Red Bay - Marauders FC 1:2

46e minuut.
Docando komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Docando heeft problemen om de bal te vangen. Maryška onderschept slim de pass. Maryška passt de bal met de wreef. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bay - Marauders FC 2:2

54e minuut.
Đình Văn kopt de bal weg. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus passt de bal in één keer door. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Docando kopt de bal weg. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Udeanu neemt de hoekschop. Đình Văn controleert de bal met de borst. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De Page is nu in balbezit. De Page passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muş de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... Mitrovica bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Maryška de bal. Koszakow met een sublieme pass. Maryška probeert de bal aan de voet te houden. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tulus haalt uit met een fantastische trap. Mitrovica met een sublieme pass. Małysiak kopt de bal weg. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bay - Marauders FC 3:2

77e minuut.
Tulus kopt de bal weg. Małysiak rent richting de bal. Małysiak speelt de bal door. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bay 52%, Marauders FC 48%.
Red Bay - Marauders FC 3:2