Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Wayne Rockets
523 Tactiek big b
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu geeft de bal voor. Villalba kopt de bal weg. Vrabie rent richting de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durden neemt de hoekschop. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Wayne Rockets 0:1

20e minuut.
Durden geeft de bal voor. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinner krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Eisenhower geeft de bal voor. Joseph rent richting de bal. Joseph geeft een hoge lob. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Walton is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joseph met de inworp. Goldberg rent richting de bal. Goldberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pierce is nu in balbezit. Pierce haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Van Sam de bal onder controle te krijgen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Tomašák bokst de bal weg.

39e minuut.
Pierce speelt de bal door. Ivy heeft problemen om de bal te vangen. Ivy speelt de bal door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Durden speelt de bal door. Adams rent richting de bal. Pinner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 41%, Wayne Rockets 59%.
bootlickers - Wayne Rockets 0:1

49e minuut.
Joseph probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buckner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckner speelt de bal door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Traeger rent richting de bal. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pierce met een sublieme pass. Crittenden heeft problemen om de bal te vangen. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Ivy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buckner de bal. Buckner schiet op doel. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bootlickers - Wayne Rockets 1:1

66e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce onderschept slim de pass. Pierce probeert naar een medespeler te passen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy verovert de bal door een tackle van achteren. Ivy met een sublieme pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 51%, Wayne Rockets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bootlickers - Wayne Rockets 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Walton met de inworp. Traeger geeft de bal voor. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Wayne Rockets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 37%, Wayne Rockets 63%.
bootlickers - Wayne Rockets 1:2

109e minuut.
Klungelig pakt Adams de bal. Traeger met een sublieme pass. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

110e minuut.
Vrabie controleert de bal met de borst. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Dombrowski onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 45%, Wayne Rockets 55%.
bootlickers - Wayne Rockets 1:2