Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:23
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13876
madball Dragon
Fc1 Tactiek Main
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 27.3
matig Schieten waardeloos
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wood. Odenwald wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Odenwald kan niet meer verder spelen. Buttiens komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Brammer is nu in balbezit. Eldridge maakt een afschuwelijke overtreding. Eldridge is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Brammer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brammer kan niet meer verder spelen. Lawrence komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Depp onderschept slim de pass. Depp passt de bal met de wreef. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Wood onderschept slim de pass. Lyons begaat een overtreding. Lyons krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 42%, Dragon 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - Dragon 0:0

48e minuut.
Bojano met de inworp. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump probeert naar een medespeler te passen. Chappelle rent richting de bal. Chappelle draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Cartwright geeft een lange en hoge pass. Mahoney controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bello neemt vlug de vrije trap. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Moore heeft problemen om de bal te vangen. Wood is nu in balbezit. Graulund speelt de bal door. Żwirko rent richting de bal. Żwirko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rich de bal. Żwirko rent richting de bal. Żwirko draait met de bal, schiet en ... Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Depp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 1:0

74e minuut.
Shump met een sublieme pass. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović met een sublieme pass. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Convey rent richting de bal. Moore rent richting de bal. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Shump passt de bal zonder na te denken. Rich rent richting de bal. Met opzet legt Buttiens zijn tegenspeler op de grond. Buttiens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 36%, Dragon 64%.
madball - Dragon 1:0