Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlanta United FC Ciomocio
Normal Tactiek cio_ctd_rw
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 33.3
average Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur geeft een hoge lob. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta United - FC Ciomocio 0:1

7e minuut.
Tenoff speelt de bal door. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins geeft een hoge lob. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta United - FC Ciomocio 0:2

10e minuut.
Arthur rent richting de bal. Adkins onderschept slim de pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta United - FC Ciomocio 0:3

14e minuut.
Westbrook is nu in balbezit. Wałęsa onderschept slim de pass. Wałęsa geeft een hoge lob. Iţic rent richting de bal. Iţic speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adkins rent richting de bal. Adkins schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Friedel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wichert komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Daar is Arthur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán passt de bal met de wreef. Adkins is nu in balbezit. Adkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Collier de bal. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic geeft een lange en hoge pass. Gershwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adkins is nu in balbezit. Adkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur geeft de bal voor. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Keck de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta United - FC Ciomocio 0:4

43e minuut.
Camden rent richting de bal. Camden probeert naar een medespeler te passen. Tenoff met een sublieme pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta United 66%, FC Ciomocio 34%.
Atlanta United - FC Ciomocio 0:4

46e minuut.
Iţic passt de bal zonder na te denken. Dhur is nu in balbezit. Dhur speelt de bal door. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gershwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur met een sublieme pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Gershwin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Collier de bal. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft de bal voor. Klungelig pakt Adkins de bal. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Arthur rent richting de bal. Dhur onderschept slim de pass. Dhur speelt de bal door. Bogdán rent richting de bal. Bogdán geeft een hoge lob. Gershwin bokst de bal weg.

65e minuut.
Mullan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een hoge lob. Adkins rent richting de bal. Adkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bogdán onderschept slim de pass. Deacon speelt de bal door. Mullan rent richting de bal. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta United - FC Ciomocio 0:5

85e minuut.
Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic rent richting de bal. Iţic met een sublieme pass. Adkins rent richting de bal. Adkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dhur onderschept slim de pass. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán kopt de bal weg. Daar is Adkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkins geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta United 73%, FC Ciomocio 27%.
Atlanta United - FC Ciomocio 0:5