Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ice Spice FC Team Harris FC
523 Tactiek 433 - N
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
25.4 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


22e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira passt de bal in één keer door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valomäki kopt de bal weg. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:1

25e minuut.
Paździoch geeft de bal voor. Daar is Wędzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenoff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tenoff is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Laranjeira passt de bal in één keer door. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Talisman de bal. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Frazier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:2

36e minuut.
Valomäki probeert naar een medespeler te passen. Chapman rent richting de bal. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira geeft een hoge lob. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Bazelewski kopt de bal weg. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 71%, Team Harris FC 29%.
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:3

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chapman rent richting de bal. Chapman speelt de bal door. Klungelig pakt Meysmans de bal. Meysmans schiet op doel. Shupe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Shupe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:4

56e minuut.
Doeltrap. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Meysmans rent richting de bal. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans rent richting de bal. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kożukar met een sublieme pass. Doczekalski rent richting de bal. Doczekalski geeft een hoge lob. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meysmans neemt de hoekschop. Dahlgren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Frazier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren probeert naar een medespeler te passen. Patenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Laranjeira met een sublieme pass. Meysmans rent richting de bal. Meysmans passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chapman passt de bal in één keer door. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch passt de bal in één keer door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Patenkiewicz met de inworp. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 75%, Team Harris FC 25%.
Ice Spice FC - Team Harris FC 0:4