Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Sesvete Seimborg FC
:) Tactiek Seimborg FC
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 48
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino schiet op doel. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Self geeft een hoge lob. Daar is Hull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pop onderschept slim de pass. Pop geeft een hoge lob. Lino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta geeft een hoge lob. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Kókai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu is nu in balbezit. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:1

12e minuut.
Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Gallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:2

16e minuut.
Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai passt de bal zonder na te denken. Newman is nu in balbezit. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lino is nu in balbezit. Lino passt de bal in één keer door. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Self de bal. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:4

23e minuut.
Pop geeft een lange en hoge pass. Daar is Nalewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalewkowicz met een sublieme pass. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:5

24e minuut.
Lino passt de bal in één keer door. Kókai rent richting de bal. Kókai passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Gallo bokst de bal weg.

25e minuut.
Kókai is nu in balbezit. Newman onderschept slim de pass. Newman passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tosobu met een snelle inworp. Kókai rent richting de bal. Kókai passt de bal in één keer door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tosobu passt de bal met de wreef. Zulu rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap. Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:6

38e minuut.
Dias de Luta met een sublieme pass. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Gallo bokst de bal weg. Nalewkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 79%, Seimborg FC 21%.
NK Sesvete - Seimborg FC 0:6

48e minuut.
Kókai geeft een lange en hoge pass. Nalewkowicz springt en kopt de bal. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:7

53e minuut.
Dias de Luta onderschept slim de pass. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conner de bal. Lino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:8

55e minuut.
Lino onderschept slim de pass. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino draait met de bal, schiet en ... Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz onderschept slim de pass. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:9

57e minuut.
Talik geeft een hoge lob. Inworp. Hull met een snelle inworp. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:10

60e minuut.
Klungelig pakt Ponti de bal. Ponti geeft de bal voor. Nalewkowicz kopt de bal weg. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lino passt de bal zonder na te denken. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai passt de bal in één keer door. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu geeft een lange en hoge pass. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pop probeert naar een medespeler te passen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman met een sublieme pass. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:11

66e minuut.
Klungelig pakt Pop de bal. Mendoza rent richting de bal. Pop maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pop naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Daar is Nalewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Self is nu in balbezit. Tosobu is nu in balbezit. Tosobu passt de bal zonder na te denken. Kókai is nu in balbezit. Kókai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:12

73e minuut.
Ponti is nu in balbezit. Ponti geeft een lange en hoge pass. Kókai kopt de bal weg. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Czibor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isham komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dias de Luta passt de bal met de wreef. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Lino met een sublieme pass. Kókai is nu in balbezit. Kókai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:13

82e minuut.
Tosobu met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino passt de bal in één keer door. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ponti de bal onder controle te krijgen. Isham is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponti. Ponti krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Nalewkowicz de bal. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Gallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - Seimborg FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 68%, Seimborg FC 32%.
NK Sesvete - Seimborg FC 0:14