Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miami vice Ggrass
miami Tactiek P23
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten redelijk
zwak Passen goed
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Niemiec geeft een hoge lob. Vandebroek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft een lange en hoge pass. McGraw krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
McGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox met een sublieme pass. Scotti is nu in balbezit. Scotti met een sublieme pass. Vandebroek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
miami vice - Ggrass 0:1

35e minuut.
Gozza verovert de bal door een tackle van achteren. Gozza geeft de bal voor. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miami vice 39%, Ggrass 61%.
miami vice - Ggrass 0:1

49e minuut.
Štrok onderschept slim de pass. Štrok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Campi kopt de bal weg. Niemiec probeert de bal met de borst te controleren. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Owens kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
miami vice - Ggrass 0:2

67e minuut.
Campi kopt de bal weg. Niemiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemiec met een sublieme pass. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gozza is nu in balbezit. Gozza passt de bal in één keer door. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niemiec neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fudayl met de inworp. McGraw bereikt de bal nog maar net als eerste. McGraw haalt uit met een fantastische trap. Stähli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox met een sublieme pass. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een hoge lob. McGraw springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lamari verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti is nu in balbezit. Scotti geeft een hoge lob. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gozza rent richting de bal. Gozza geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miami vice - Ggrass 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miami vice 51%, Ggrass 49%.
miami vice - Ggrass 1:2