Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exeggutor FC Clover
523 Tactiek para
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre verovert de bal door een tackle van achteren. Lihić rent richting de bal. Lihić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - FC Clover 0:1

5e minuut.
Lihić met een snelle inworp. Youngblood met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lihić met een snelle inworp. Balul geeft een hoge lob. McTernan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Widerski met een sublieme pass. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre speelt de bal door. Lihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balul verovert de bal door een tackle van achteren. Balul speelt de bal door. Widerski heeft problemen om de bal te vangen. Widerski geeft een hoge lob. Deloffre springt en kopt de bal. McTernan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Balul passt de bal zonder na te denken. Brooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre verovert de bal door een tackle van achteren. Deloffre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
MacGuire speelt de bal door. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre speelt de bal door. Klungelig pakt Lihić de bal. Lihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - FC Clover 0:2

23e minuut.
MacGuire verovert de bal door een tackle van achteren. MacGuire passt de bal zonder na te denken. Lihić rent richting de bal. Lihić schiet op doel. Phillips probeert de bal aan de voet te houden. McTernan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - FC Clover 0:3

27e minuut.
Balul passt de bal in één keer door. Deloffre heeft problemen om de bal te vangen. Deloffre passt de bal zonder na te denken. Lihić is nu in balbezit. Lihić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Widerski geeft een hoge lob. Liñán kopt de bal weg. Klungelig pakt Barnett de bal. MacGuire geeft de bal voor. Deloffre rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Youngblood geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lihić met de inworp. Balul rent richting de bal. Balul geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - FC Clover 0:4

40e minuut.
Balul rent richting de bal. Balul passt de bal met de wreef. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 90%, FC Clover 10%.
Exeggutor - FC Clover 0:4

52e minuut.
MacGuire verovert de bal door een tackle van achteren. MacGuire passt de bal met de wreef. Widerski rent richting de bal. Widerski geeft de bal voor. Lihić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai geeft een hoge lob. MacGuire speelt de bal door. Lihić is nu in balbezit. Lihić draait met de bal, schiet en ... McTernan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Youngblood de bal. MacGuire probeert naar een medespeler te passen. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Deloffre rent richting de bal. Deloffre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Lihić de bal onder controle te krijgen. Brooke is nu in balbezit. Brooke geeft een lange en hoge pass. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lihić rent richting de bal. Lihić speelt de bal door. Daar is Widerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gilliam rent richting de bal. MacGuire onderschept slim de pass. MacGuire speelt de bal door. Lihić rent richting de bal. Lihić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Balul onderschept slim de pass. Balul met een sublieme pass. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre draait met de bal, schiet en ... McTernan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brooke controleert de bal met de borst. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooke verovert de bal door een tackle van achteren. Brooke speelt de bal door. Widerski geeft een lange en hoge pass. McTernan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - FC Clover 0:5

87e minuut.
Youngblood passt de bal in één keer door. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een hoge lob. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 80%, FC Clover 20%.
Exeggutor - FC Clover 0:5