Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC USA Fighters
442 Tactiek 442cl
51% Balbezit 49%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten very good
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Lucas met de inworp. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş geeft de bal voor. Paliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński passt de bal met de wreef. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. İlkateş met een snelle inworp. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paliński de bal. Paliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi probeert naar een medespeler te passen. Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - USA Fighters 0:1

15e minuut.
Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İlkateş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Augustinis kopt de bal weg. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peláez controleert de bal met de borst. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Lucas rent richting de bal. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Daar is De Augustinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peláez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anh Đức trapt de bal weg van het doel. Cosby kopt de bal weg. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dutertre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turtă de bal. Lucas rent richting de bal. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 77%, USA Fighters 23%.
Ankle Breakers FC - USA Fighters 0:1

49e minuut.
Callegari geeft een hoge lob. İlkateş speelt de bal door. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

51e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez rent richting de bal. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Anh Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas onderschept slim de pass. Lucas speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De Augustinis is nu in balbezit. Paliński verovert de bal door een tackle van achteren. Paliński probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - USA Fighters 0:2

72e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor. Daar is De Augustinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliński rent richting de bal. Paliński schiet op doel. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Paliński onderschept slim de pass. Paliński met een sublieme pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Jasnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutertre rent richting de bal. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 78%, USA Fighters 22%.
Ankle Breakers FC - USA Fighters 0:2