Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Ryan Hot Club Lions
442 Tactiek 352-mod2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 38.4
unsatisfactory Schieten very good
hopeless Passen adequate
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
García Artime probeert naar een medespeler te passen. Bias is nu in balbezit. Bias met een sublieme pass. Marion is nu in balbezit. Marion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ure met een snelle inworp. Marion rent richting de bal. Marion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime passt de bal in één keer door. Marion is nu in balbezit. Marion draait met de bal, schiet en ... Mesko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:1

12e minuut.
Marion geeft een hoge lob. Buzić probeert de bal met de borst te controleren. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden geeft een lange en hoge pass. García Artime springt en kopt de bal. Mesko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:2

17e minuut.
Marion passt de bal zonder na te denken. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. Bias bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime rent richting de bal. García Artime schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vreća passt de bal zonder na te denken. Bias rent richting de bal. Bias passt de bal met de wreef. García Artime is nu in balbezit. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Van Horn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vreća de bal onder controle te krijgen. García Artime rent richting de bal. García Artime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:3

26e minuut.
Bowden onderschept slim de pass. García Artime is nu in balbezit. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft een lange en hoge pass. García Artime probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Reynoso met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Korwin de bal. García Artime rent richting de bal. García Artime haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Korwin verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin geeft een hoge lob. Quintanilla met een sublieme pass. Marion is nu in balbezit. Marion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
García Artime haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vreća de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Artime geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bowden met de inworp. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime geeft een lange en hoge pass. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García Artime met een sublieme pass. Marion rent richting de bal. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Mesko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:4

43e minuut.
Talisman probeert naar een medespeler te passen. Bias probeert naar een medespeler te passen. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Mesko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:5

45e minuut.
Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bias geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mesko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Ryan 75%, Hot Club Lions 25%.
King Ryan - Hot Club Lions 0:6

49e minuut.
Bias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bias passt de bal met de wreef. Marion is nu in balbezit. Marion draait met de bal, schiet en ... Mesko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:7

49e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amsterdamski de bal. Morgado rent richting de bal. García Artime verovert de bal door een tackle van achteren. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:8

50e minuut.
Marion onderschept slim de pass. Marion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buzić de bal. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:9

60e minuut.
Talisman kopt de bal weg. Bias speelt de bal door. Vreća rent richting de bal. García Artime onderschept slim de pass. García Artime draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mesko met een harde bal richting middenveld. Bowden probeert naar een medespeler te passen. García Artime is nu in balbezit. García Artime passt de bal met de wreef. Bias met een sublieme pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bias is nu in balbezit. Bias speelt de bal door. Vreća is nu in balbezit. García Artime verovert de bal door een tackle van achteren. García Artime haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Morais passt de bal in één keer door. Woodford rent richting de bal. Woodford speelt de bal door. García Artime is nu in balbezit. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quintanilla is nu in balbezit. Rio Branco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintanilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talisman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert García Artime de bal onder controle te krijgen. Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime verovert de bal door een tackle van achteren. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Mesko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:10

73e minuut.
Bias probeert naar een medespeler te passen. García Artime speelt de bal door. Marion heeft problemen om de bal te vangen. Marion draait met de bal, schiet en ... Mesko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:11

74e minuut.
Nikházi rent richting de bal. Bias verovert de bal door een tackle van achteren. Bias met een sublieme pass. Daar is García Artime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Artime schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Klungelig pakt De Winter de bal. Bias is nu in balbezit. Bias passt de bal zonder na te denken. García Artime rent richting de bal. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mesko trapt de bal weg. Bias kopt de bal weg. Reynoso kan de bal niet met de borst controleren. Marion onderschept slim de pass. Marion schiet op doel. Mesko bokst de bal weg.

88e minuut.
Bias is nu in balbezit. Bias passt de bal zonder na te denken. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime draait met de bal, schiet en ... Mesko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Ryan - Hot Club Lions 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Ryan 84%, Hot Club Lions 16%.
King Ryan - Hot Club Lions 0:12