Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:23
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: Omens Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2926
Omens Henley Hawks
433 Tactiek Let`s Do It
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 54.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Taisne draait met de bal, schiet en ... Giannattasio probeert de bal aan de voet te houden. Haučo kopt de bal weg. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

4e minuut.
Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Haučo met de inworp. Giannattasio heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Haučo speelt de bal door. Taisne rent richting de bal. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel. Valakari bokst de bal weg.

8e minuut.
Chrapowicki met een snelle inworp. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Valakari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:1

9e minuut.
Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio rent richting de bal. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... Valakari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:2

12e minuut.
Giannattasio rent richting de bal. Taisne rent richting de bal. Taisne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Valakari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Oldham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haučo neemt de hoekschop. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taisne de bal. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Valakari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański geeft een lange en hoge pass. Taisne rent richting de bal. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Valakari niet meer kan verder spelen. White komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... White maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oldham is nu in balbezit. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne draait met de bal, schiet en ... White probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru passt de bal met de wreef. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. White werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:3

20e minuut.
Haučo met een sublieme pass. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio passt de bal met de wreef. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. White bokst de bal weg.

23e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Giannattasio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oldham ... Strafschop! Giannattasio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taisne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. White kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Giannattasio rent richting de bal. Ritter begaat een overtreding. Giannattasio raakt geblesseerd tijdens het duel. Deaconescu met een snel genomen vrije trap. Giannattasio kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Paal! Alvarez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:4

28e minuut.
Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne rent richting de bal. Taisne passt de bal in één keer door. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stegaru passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne onderschept slim de pass. Taisne schiet op doel. White probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:5

35e minuut.
Ritter is nu in balbezit. Ritter geeft een lange en hoge pass. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:6

36e minuut.
Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru speelt de bal door. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. White bokst de bal weg.

39e minuut.
Szerszeń onderschept slim de pass. Szerszeń geeft een lange en hoge pass. Taisne kopt de bal weg. Giannattasio heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:7

41e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Harlan de bal. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. White verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Alvarez rent richting de bal. Taisne onderschept slim de pass. Taisne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:8

43e minuut.
Oldham geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haučo met de inworp. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... White maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omens 85%, Henley Hawks 15%.
Omens - Henley Hawks 0:9

47e minuut.
Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Taisne rent richting de bal. Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:10

48e minuut.
Oldham geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrapowicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Taisne probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio is nu in balbezit. Ritter rent richting de bal. Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Haučo speelt de bal door. Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannattasio schiet op doel. Taisne maakt een snoekduik en kopt de bal. White werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:11

59e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chrapowicki zal de hoekschop nemen. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szerszeń verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu speelt de bal door. Detter is nu in balbezit. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giannattasio de bal. Giannattasio schiet op doel. Oldham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Haučo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patterson komt het veld opgelopen. Chrapowicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giannattasio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:12

69e minuut.
Patterson met een sublieme pass. Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru rent richting de bal. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson speelt de bal door. Giannattasio is nu in balbezit. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. White verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:13

71e minuut.
Airich komt het veld opgelopen. Tupí komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Oldham rent richting de bal. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru met een sublieme pass. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí schiet op doel. White verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Taisne is nu in balbezit. Klungelig pakt Tupí de bal. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí rent richting de bal. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Stegaru de bal. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. White maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:14

82e minuut.
Dybas heeft problemen om de bal te vangen. Tupí onderschept slim de pass. Tupí passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:15

84e minuut.
Oldham rent richting de bal. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - Henley Hawks 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omens 89%, Henley Hawks 11%.
Omens - Henley Hawks 0:16