Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tide FC Baltimore Arsenal FC
Normal Tactiek 352-D-2.0
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 54.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Pattison is nu in balbezit. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell passt de bal zonder na te denken. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:1

3e minuut.
Cavalieri met een snelle inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft de bal voor. Castell is nu in balbezit. Castell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:2

8e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov met een sublieme pass. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:3

9e minuut.
Gumier geeft een lange en hoge pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een hoge lob. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gumier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Upchurch de bal. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge draait met de bal, schiet en ... Faulkner probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Narov neemt de hoekschop. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Narov onderschept slim de pass. Narov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castell de bal. Castell haalt uit met een fantastische trap. Kish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:4

20e minuut.
Pattison speelt de bal door. Klungelig pakt Dreyfus de bal. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Kish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:5

21e minuut.
Pattison probeert naar een medespeler te passen. Dreyfus heeft problemen om de bal te vangen. Robertson is nu in balbezit. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gumier is nu in balbezit. Gumier passt de bal in één keer door. Castell rent richting de bal. Castell schiet op doel. Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cavalieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Cavalieri speelt de bal door. Castell is nu in balbezit. Castell haalt uit met een fantastische trap. Roosevelt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Castell is nu in balbezit. Castell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Daar is Faulkner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tejera speelt de bal door. Narov is nu in balbezit. Narov passt de bal zonder na te denken. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal met de wreef. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:6

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narov met de inworp. Tejera rent richting de bal. Tejera geeft een lange en hoge pass. Gumier springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castell is nu in balbezit. Castell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:7

42e minuut.
Hodge passt de bal zonder na te denken. Castell rent richting de bal. Castell passt de bal in één keer door. Gumier rent richting de bal. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:8

43e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Upchurch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Upchurch geeft een lange en hoge pass. Narov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gumier springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Tejera probeert naar een medespeler te passen. Gumier is nu in balbezit. Gumier passt de bal met de wreef. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. Kish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 85%, Baltimore Arsenal FC 15%.
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:8

46e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Gumier probeert de bal met de borst te controleren. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:9

48e minuut.
Gumier rent richting de bal. Robertson rent richting de bal. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier geeft een hoge lob. Castell springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Upchurch onderschept slim de pass. Tejera onderschept slim de pass. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Kish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castell draait met de bal, schiet en ... Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tejera met een sublieme pass. Hodge is nu in balbezit. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ... Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:10

53e minuut.
Narov passt de bal met de wreef. Maldonado met een sublieme pass. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Kish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:11

55e minuut.
Castell is nu in balbezit. Castell probeert naar een medespeler te passen. Faulkner is nu in balbezit. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:12

63e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov speelt de bal door. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:13

64e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal in één keer door. Robertson is nu in balbezit. Gumier onderschept slim de pass. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:14

65e minuut.
Inworp. Dawson met een snelle inworp. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gəncəli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gumier is nu in balbezit. Gumier heeft problemen om de bal te vangen. Gumier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:15

68e minuut.
Castell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narov met een sublieme pass. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Kish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:16

70e minuut.
Castell speelt de bal door. Hodge heeft problemen om de bal te vangen. Hodge passt de bal in één keer door. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:17

71e minuut.
Pattison bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Castell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gumier de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:18

75e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Castell is nu in balbezit. Castell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:19

79e minuut.
Kish met een harde bal richting middenveld. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado met een sublieme pass. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Kish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:20

81e minuut.
Castell onderschept slim de pass. Castell passt de bal zonder na te denken. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:21

82e minuut.
Narov controleert de bal met de borst. Narov met een sublieme pass. Klungelig pakt Gumier de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Faulkner probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kish trapt de bal weg. Narov kopt de bal weg. Klungelig pakt Faulkner de bal. Hodge is nu in balbezit. Hodge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Robertson geeft een hoge lob. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe geeft een lange en hoge pass. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 82%, Baltimore Arsenal FC 18%.
Blue Tide FC - Baltimore Arsenal FC 0:22