Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drillers Footballers Pittsburgh FC
Normal Tactiek Azerbaijan
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langone met een snelle inworp. Taelman is nu in balbezit. Taelman geeft de bal voor. Annus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:1

7e minuut.
Hahnemann probeert de bal met de borst te controleren. Siciliano is nu in balbezit. Met opzet legt Hahnemann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hahnemann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hahnemann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Jobst rent richting de bal. Jobst passt de bal in één keer door. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:2

10e minuut.
Wesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reyes de bal. Tešić is nu in balbezit. Tešić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Taelman geeft een lange en hoge pass. Daar is Cartman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tešić is nu in balbezit. Tešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:3

18e minuut.
Taelman geeft de bal voor. Annus springt en kopt de bal. Daar is Spears, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tešić is nu in balbezit. Tešić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kərimov probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Tešić rent richting de bal. Tešić schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:4

22e minuut.
Tešić speelt de bal door. Taelman rent richting de bal. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Siciliano passt de bal in één keer door. Wayans met een sublieme pass. Tešić heeft problemen om de bal te vangen. Tešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:5

27e minuut.
Hartman heeft problemen om de bal te vangen. Siciliano rent richting de bal. Felton bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano onderschept slim de pass. Siciliano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tešić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:6

29e minuut.
Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Sapek probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus heeft problemen om de bal te vangen. Annus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Wayans verovert de bal door een tackle van achteren. Wayans speelt de bal door. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Taelman probeert naar een medespeler te passen. Tešić met een sublieme pass. Annus is nu in balbezit. Tešić is nu in balbezit. Tešić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano passt de bal zonder na te denken. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:7

38e minuut.
Taelman probeert naar een medespeler te passen. Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano passt de bal in één keer door. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:8

42e minuut.
Maringá geeft de bal voor. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Spears is nu in balbezit. Annus onderschept slim de pass. Annus schiet op doel. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:9

44e minuut.
Annus rent richting de bal. Taelman rent richting de bal. Taelman passt de bal in één keer door. Daar is Tešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:10

45e minuut.
Tešić rent richting de bal. Tešić passt de bal zonder na te denken. Taelman speelt de bal door. Siciliano rent richting de bal. Siciliano schiet op doel. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 83%, Pittsburgh FC 17%.
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:10

46e minuut.
Maringá speelt de bal door. Wayans rent richting de bal. Wayans passt de bal in één keer door. Tešić is nu in balbezit. Tešić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Taelman kopt de bal weg. Wayans is nu in balbezit. Wayans passt de bal met de wreef. Tešić is nu in balbezit. Tešić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Spurlin verovert de bal door een tackle van achteren. Taelman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spears de bal. Annus onderschept slim de pass. Annus haalt uit met een fantastische trap. Burke bokst de bal weg. Klungelig pakt Tešić de bal. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:11

55e minuut.
Taelman rent richting de bal. Taelman geeft een hoge lob. Tešić is nu in balbezit. Tešić draait met de bal, schiet en ... Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:12

55e minuut.
Hartman probeert naar een medespeler te passen. Ritch is nu in balbezit. Annus rent richting de bal. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:13

58e minuut.
Wayans verovert de bal door een tackle van achteren. Wayans met een sublieme pass. Klungelig pakt Tešić de bal. Siciliano rent richting de bal. Siciliano passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Currey passt de bal in één keer door. Tešić speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Spurlin met de inworp. Wesley is nu in balbezit. Taelman met een sublieme pass. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:14

73e minuut.
Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman verovert de bal door een tackle van achteren. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Spears de bal. Tešić is nu in balbezit. Tešić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felton geeft de bal voor. Daar is Maringá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taelman rent richting de bal. Taelman geeft een hoge lob. Annus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:15

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Cartman de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taelman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Annus rent richting de bal. Taelman rent richting de bal. Taelman passt de bal met de wreef. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:16

84e minuut.
Wesley is nu in balbezit. Tešić verovert de bal door een tackle van achteren. Tešić probeert naar een medespeler te passen. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Spears, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus rent richting de bal. Annus passt de bal met de wreef. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:17

87e minuut.
Cartman rent richting de bal. Cartman geeft een hoge lob. Taelman kopt de bal weg. Tešić heeft problemen om de bal te vangen. Tešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 83%, Pittsburgh FC 17%.
Drillers Footballers - Pittsburgh FC 0:18