Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC FC Harambe
532 Tactiek NewSzn442.2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia onderschept slim de pass. Zaharia geeft de bal voor. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Salter onderschept slim de pass. Salter geeft de bal voor. Kozar kopt de bal weg. Kay is nu in balbezit. Kay draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg.

16e minuut.
Zino rent richting de bal. Zino passt de bal met de wreef. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 0:1

19e minuut.
Kozar kopt de bal weg. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay passt de bal in één keer door. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg. Kay kan de bal niet met de borst controleren. Kay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 0:2

23e minuut.
Salter passt de bal in één keer door. Zino is nu in balbezit. Zino passt de bal zonder na te denken. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia geeft een lange en hoge pass. Kozar rent richting de bal. Kozar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zino is nu in balbezit. Zino passt de bal zonder na te denken. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Salter passt de bal met de wreef. Kay heeft problemen om de bal te vangen. Kay passt de bal met de wreef. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 64%, FC Harambe 36%.
Megara FC - FC Harambe 0:2

47e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino passt de bal in één keer door. Branan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar onderschept slim de pass. Kozar draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Saberhagen geeft de bal voor. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Mioso heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 1:2

52e minuut.
Avigliano passt de bal in één keer door. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 1:3

55e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec geeft een hoge lob. Branan rent richting de bal. Kozar onderschept slim de pass. Kozar haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Zino rent richting de bal. Zino passt de bal met de wreef. Kozar rent richting de bal. Kozar draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 1:4

68e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino probeert naar een medespeler te passen. Branan is nu in balbezit. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC Harambe 1:5

70e minuut.
Inworp. Tello komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Camuñas is nu in balbezit. Spyrka onderschept slim de pass. Spyrka geeft een hoge lob. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Lockhart komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Saberhagen is nu in balbezit. Inworp. Talpăiute met de inworp. Saberhagen is nu in balbezit. Saberhagen passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salter passt de bal in één keer door. Zino speelt de bal door. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salter probeert naar een medespeler te passen. Kozar rent richting de bal. Kozar met een sublieme pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 54%, FC Harambe 46%.
Megara FC - FC Harambe 1:5