Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions Las vegas city
352 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Oblak rent richting de bal. Oblak geeft de bal voor. Ximenes kopt de bal weg. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cheadle trapt de bal weg van het doel. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:1

10e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Endrődi begaat een overtreding. Taylor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ximenes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:2

14e minuut.
Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes passt de bal met de wreef. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:3

19e minuut.
Paala is nu in balbezit. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ximenes speelt de bal door. Paala rent richting de bal. Critchfield legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ximenes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ximenes geeft de bal voor. Paala rent richting de bal. Critchfield begaat een overtreding. Critchfield krijgt een gele kaart. Paala raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Critchfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Paala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Hasenhüttl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes geeft de bal voor. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:4

31e minuut.
Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl passt de bal in één keer door. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:5

32e minuut.
Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi geeft de bal voor. Maldonado kan de bal niet met de borst controleren. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Cheadle bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. De Mul met de inworp. Gerszberg is nu in balbezit. Paala verovert de bal door een tackle van achteren. Paala draait met de bal, schiet en ... Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pascuzzo speelt de bal door. Hasenhüttl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl passt de bal zonder na te denken. Le Coz geeft de bal voor. Taylor kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ximenes rent richting de bal. Pascuzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ximenes raakt geblesseerd tijdens het duel. Ximenes met een snel genomen vrije trap. Taylor maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:6

44e minuut.
Yarbrough verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes rent richting de bal. Ximenes speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 69%, Las vegas city 31%.
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:7

50e minuut.
Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Taylor kopt de bal weg. Teofilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Malbašić kopt de bal weg. Marshalino met een sublieme pass. Klungelig pakt Hasenhüttl de bal. Hasenhüttl geeft de bal voor. Taylor kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ximenes rent richting de bal. Critchfield is nu in balbezit. Paala verovert de bal door een tackle van achteren. Paala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:8

60e minuut.
Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francetić met een sublieme pass. Malbašić speelt de bal door. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes geeft een hoge lob. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paala rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:9

63e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor passt de bal in één keer door. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Yarbrough heeft problemen om de bal te vangen. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl geeft een hoge lob. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

74e minuut.
Czyrko probeert naar een medespeler te passen. Le Coz controleert de bal met de borst. Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Teofilo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasenhüttl met een snelle inworp. Klungelig pakt Ximenes de bal. Ximenes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Yarbrough de bal. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Teofilo geeft de bal voor. Klungelig pakt Tyczka de bal. Hasenhüttl geeft een hoge lob. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hasenhüttl neemt de hoekschop. Paala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Hasenhüttl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes geeft een lange en hoge pass. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 71%, Las vegas city 29%.
Gastrolith Concretions - Las vegas city 0:9