Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worldlegends Ajax Blues
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill passt de bal met de wreef. Fundy is nu in balbezit. Fundy geeft de bal voor. Sleeman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Di Rossi speelt de bal door. Poisson is nu in balbezit. Poisson passt de bal met de wreef. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ferguson met een harde bal richting middenveld. Dagenais kopt de bal weg. Di Rossi rent richting de bal. Sleeman is nu in balbezit. Sleeman draait met de bal, schiet en ... Gruber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez geeft de bal voor. Dixon kopt de bal weg. Paradiso heeft problemen om de bal te vangen. Paradiso geeft een hoge lob. Ferguson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Fundy met een snelle inworp. Dagenais speelt de bal door. Bacon rent richting de bal. Bacon geeft de bal voor. Gruber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Ajax Blues 0:1

30e minuut.
Cahill rent richting de bal. Cahill probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worldlegends - Ajax Blues 1:1

38e minuut.
Aceves passt de bal met de wreef. Fernandez rent richting de bal. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Ajax Blues 2:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donald met een snelle inworp. Dagenais speelt de bal door. Sleeman is nu in balbezit. Sleeman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Suzuki met een harde bal richting middenveld. Bacon is nu in balbezit. Bacon geeft een lange en hoge pass. Dagenais met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernandez de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worldlegends 53%, Ajax Blues 47%.
Worldlegends - Ajax Blues 2:1

51e minuut.
Di Rossi met een sublieme pass. Dagenais rent richting de bal. Dagenais passt de bal met de wreef. Sleeman rent richting de bal. Sleeman schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Chatel probeert naar een medespeler te passen. Hamedani heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dagenais passt de bal met de wreef. Sleeman rent richting de bal. Sleeman draait met de bal, schiet en ... Fernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gruber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worldlegends - Ajax Blues 2:2

74e minuut.
Hamedani rent richting de bal. Inworp. Hamedani met een snelle inworp. James rent richting de bal. James schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sleeman heeft problemen om de bal te vangen. Poisson verovert de bal door een tackle van achteren. Poisson probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een lange en hoge pass. Chatel heeft problemen om de bal te vangen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferguson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Chatel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donald met de inworp. Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Bacon probeert de bal aan de voet te houden. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Ferguson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worldlegends - Ajax Blues 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worldlegends 53%, Ajax Blues 47%.
Worldlegends - Ajax Blues 3:2