Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tininos North Bay Vase FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
O`Shea probeert naar een medespeler te passen. Jang bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea onderschept slim de pass. O`Shea geeft een hoge lob. Potvin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Summerhill verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill met een sublieme pass. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Jang passt de bal in één keer door. Summerhill is nu in balbezit. Summerhill probeert naar een medespeler te passen. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Summerhill rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarke. Summerhill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellavance met een snel genomen vrije trap. Garnett met een sublieme pass. Potvin is nu in balbezit. Potvin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke passt de bal zonder na te denken. Potvin rent richting de bal. Potvin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Blackburn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Godfrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montagnac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavance met een sublieme pass. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Béliveau geeft een hoge lob. Inworp. Jang met de inworp. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea geeft de bal voor. Robitaille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tininos 46%, North Bay Vase FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tininos - North Bay Vase FC 0:0

75e minuut.
Béliveau speelt de bal door. Jang met een sublieme pass. O`Shea met een sublieme pass. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel. Robitaille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Montagnac de bal. O`Shea rent richting de bal. O`Shea geeft een lange en hoge pass. Cassano is nu in balbezit. Cassano draait met de bal, schiet en ... Robitaille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tininos - North Bay Vase FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tininos 38%, North Bay Vase FC 62%.
tininos - North Bay Vase FC 0:1