Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Wolves Sun Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Berry speelt de bal door. Robson kopt de bal weg. Brodeur is nu in balbezit. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brodeur geeft een lange en hoge pass. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer passt de bal in één keer door. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Wolves - Sun Warriors 1:0

19e minuut.
Spencer met een snelle inworp. Madden rent richting de bal. Andrews begaat een overtreding. Andrews krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Robson passt de bal zonder na te denken. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodeur onderschept slim de pass. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Aunger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault passt de bal zonder na te denken. Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Foucault draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 56%, Sun Warriors 44%.
Wrathful Wolves - Sun Warriors 1:0

61e minuut.
Cochrane met een harde bal richting middenveld. Aunger kopt de bal weg. Brodeur rent richting de bal. Andrews rent richting de bal. Andrews haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Simon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews haalt uit met een fantastische trap. Berry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barry krijgt zijn hoofd ertegen. Berry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Puljic onderschept slim de pass. Puljic passt de bal in één keer door. Foucault rent richting de bal. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 61%, Sun Warriors 39%.
Wrathful Wolves - Sun Warriors 1:0