Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightshade F.C ABCDE FC
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Dawson speelt de bal door. Klungelig pakt Pappas de bal. Xausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xausa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dunfield passt de bal zonder na te denken. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson met een sublieme pass. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ... Roe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Cochrane is nu in balbezit. Atkinson begaat een overtreding. Atkinson krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dunfield rent richting de bal. Lightfoot rent richting de bal. Austin onderschept slim de pass. Austin schiet op doel. Nolan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Xausa rent richting de bal. Xausa passt de bal zonder na te denken. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... Boxer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - ABCDE FC 0:1

18e minuut.
Boxer geeft een hoge lob. Lemaître kopt de bal weg. Davidson probeert de bal aan de voet te houden. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightshade F.C - ABCDE FC 1:1

23e minuut.
Pappas probeert de bal aan de voet te houden. Lightfoot is nu in balbezit. DeGuzman begaat een overtreding. DeGuzman krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dunfield is nu in balbezit. Xausa verovert de bal door een tackle van achteren. Xausa speelt de bal door. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lightfoot heeft problemen om de bal te vangen. Xausa probeert naar een medespeler te passen. Boxer rent richting de bal. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 54%, ABCDE FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nightshade F.C - ABCDE FC 1:1

47e minuut.
Lemaître onderschept slim de pass. Lemaître met een sublieme pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ... Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - ABCDE FC 2:1

90e minuut.
Blackburn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paradiso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 48%, ABCDE FC 52%.
Nightshade F.C - ABCDE FC 2:1