Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacant City Games Team Foxes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Diplacido probeert de bal aan de voet te houden. Nathan speelt de bal door. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams haalt uit met een fantastische trap. Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Van der Mollen de bal onder controle te krijgen. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron is nu in balbezit. Nathan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nathan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Chursky heeft problemen om de bal te vangen. Bergeron is nu in balbezit. Nathan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nathan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bergeron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Martinez neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Games Team Foxes 1:0

26e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Martinez rent richting de bal. Williams rent richting de bal. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Games Team Foxes 2:0

30e minuut.
Diplacido verovert de bal door een tackle van achteren. Diplacido passt de bal zonder na te denken. Martinez met een sublieme pass. Bergeron rent richting de bal. Bergeron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moreau verovert de bal door een tackle van achteren. Moreau geeft een lange en hoge pass. Summerhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhill geeft een hoge lob. Wilson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arsenault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouchard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 50%, Games Team Foxes 50%.
Vacant City - Games Team Foxes 2:0

48e minuut.
Keeper geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Wilson speelt de bal door. Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier schiet op doel. Charpentier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Piovanelli rent richting de bal. Piovanelli met een sublieme pass. Cloutier rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Keeper geeft een hoge lob. Inworp. Piovanelli met de inworp. Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Martinez passt de bal met de wreef. Chursky is nu in balbezit. Diplacido onderschept slim de pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 46%, Games Team Foxes 54%.
Vacant City - Games Team Foxes 2:0