Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Kazer rockwood rebels
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ashworth de bal. Nesta is nu in balbezit. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Owen is nu in balbezit. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth geeft een hoge lob. Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Garvey is nu in balbezit. Ashworth verovert de bal door een tackle van achteren. Ashworth passt de bal met de wreef. Nesta is nu in balbezit. Nesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Ashworth verovert de bal door een tackle van achteren. Nesta rent richting de bal. Ashworth rent richting de bal. Ashworth haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis verovert de bal door een tackle van achteren. McEachern rent richting de bal. McEachern schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pesznecker rent richting de bal. Alexiadis onderschept slim de pass. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis onderschept slim de pass. Alexiadis schiet op doel. Boyes bokst de bal weg.

36e minuut.
Stuart met een sublieme pass. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Owen probeert naar een medespeler te passen. Alexiadis rent richting de bal. Alexiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - rockwood rebels 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 51%, rockwood rebels 49%.
AFC Kazer - rockwood rebels 0:1

56e minuut.
Wilson trapt de bal weg. Ashworth kan de bal niet met de borst controleren. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth onderschept slim de pass. Ashworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Hennessey geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcindor de bal. Nesta onderschept slim de pass. Nesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Boyes met een harde bal richting middenveld. Fitzpatrick kopt de bal weg. Nesta rent richting de bal. Nesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Luther met een harde bal richting middenveld. Stuart rent richting de bal. Stuart probeert naar een medespeler te passen. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guillon met een sublieme pass. Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis passt de bal in één keer door. McEachern bereikt de bal nog maar net als eerste. McEachern haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 37%, rockwood rebels 63%.
AFC Kazer - rockwood rebels 0:1