Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banzazouz FC FC Gijon
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Yun-xian passt de bal in één keer door. Aceves is nu in balbezit. Aceves speelt de bal door. Gusberti rent richting de bal. Gusberti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier met een sublieme pass. Hill rent richting de bal. Gusberti rent richting de bal. Gusberti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - FC Gijon 0:1

17e minuut.
Neil speelt de bal door. Alexiadis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Husar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Grenier met een snelle inworp. Ugljesa probeert naar een medespeler te passen. Gusberti probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Aceves probeert de bal aan de voet te houden. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Yun-xian verovert de bal door een tackle van achteren. Gusberti rent richting de bal. Gusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - FC Gijon 0:2

33e minuut.
Baum is nu in balbezit. Ugljesa rent richting de bal. Met opzet legt Baum zijn tegenspeler op de grond. Ugljesa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ugljesa kan niet meer verder spelen. Defoe komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Neil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Alessandro met een snelle inworp. Gusberti rent richting de bal. Gusberti geeft een lange en hoge pass. Cumberland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Hill rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - FC Gijon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banzazouz FC 67%, FC Gijon 33%.
Banzazouz FC - FC Gijon 0:3

49e minuut.
Yun-xian is nu in balbezit. Bergeron rent richting de bal. Yun-xian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yun-xian krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Houston geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Alessandro met de inworp. Gusberti is nu in balbezit. Gusberti geeft een hoge lob. Cumberland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Neil probeert de bal aan de voet te houden. D`Alessandro rent richting de bal. D`Alessandro passt de bal in één keer door. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Neil onderschept slim de pass. Gusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Gusberti met een sublieme pass. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - FC Gijon 0:4

65e minuut.
Aceves probeert naar een medespeler te passen. Inworp. D`Alessandro met de inworp. Gusberti rent richting de bal. Gusberti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Cumberland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aceves rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - FC Gijon 0:5

69e minuut.
Aceves kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Neil de bal onder controle te krijgen. D`Alessandro speelt de bal door. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banzazouz FC 76%, FC Gijon 24%.
Banzazouz FC - FC Gijon 0:5