Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Inferno Niggalatasaray
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ortega Santiago probeert de bal aan de voet te houden. Giacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strazzari. Strazzari krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ortega Santiago onderschept slim de pass. Ortega Santiago met een sublieme pass. Barnes rent richting de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill haalt uit met een fantastische trap. Newport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ortega Santiago rent richting de bal. Ortega Santiago passt de bal zonder na te denken. Barnes is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sylvester speelt de bal door. Lemire is nu in balbezit. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Santiago draait met de bal, schiet en ... Newport bokst de bal weg.

13e minuut.
Labrecque probeert naar een medespeler te passen. Chen is nu in balbezit. Chen passt de bal met de wreef. Giacomi is nu in balbezit. Giacomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Inferno - Niggalatasaray 1:0

15e minuut.
Ortega Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrecque rent richting de bal. Labrecque probeert naar een medespeler te passen. Giacomi is nu in balbezit. Giacomi draait met de bal, schiet en ... Lawrence verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Béliveau probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Lemire is nu in balbezit. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. Newport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Lemire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newport met een sublieme pass. Klungelig pakt Howard de bal. Howard geeft een lange en hoge pass. Lemire springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Inferno 57%, Niggalatasaray 43%.
Slavia Inferno - Niggalatasaray 1:0

50e minuut.
Ortega Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creamer rent richting de bal. Creamer speelt de bal door. Lemire heeft problemen om de bal te vangen. Lemire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavia Inferno - Niggalatasaray 1:1

56e minuut.
Barnes heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Potvin is nu in balbezit. Lemire verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sylvester kan de bal niet met de borst controleren. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill probeert naar een medespeler te passen. Lemire is nu in balbezit. Lemire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Inferno - Niggalatasaray 1:2

80e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. Cassano heeft problemen om de bal te vangen. Cassano geeft een hoge lob. Giacomi is nu in balbezit. Giacomi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ortega Santiago onderschept slim de pass. Ortega Santiago met een sublieme pass. Béliveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Béliveau geeft de bal voor. Canizalez maakt een snoekduik en kopt de bal. Newport bokst de bal weg.

88e minuut.
Creamer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labrecque met een snelle inworp. Chen is nu in balbezit. Chen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Inferno 54%, Niggalatasaray 46%.
Slavia Inferno - Niggalatasaray 1:2