Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misty Roughriders Scotti
Normal Tactiek 4_1_3_1_1
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt Gałczyński de bal. Bradbury rent richting de bal. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:1

4e minuut.
Ferlito geeft een lange en hoge pass. Gupta kopt de bal weg. Quarina probeert de bal aan de voet te houden. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart draait met de bal, schiet en ... Vivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kardoš geeft een lange en hoge pass. Gałczyński kopt de bal weg. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Brewer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:2

11e minuut.
Bradbury rent richting de bal. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński met een sublieme pass. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. Brewer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haffke zal de hoekschop nemen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:3

14e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek geeft een hoge lob. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:4

16e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Waleczek kopt de bal weg. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Brewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:5

20e minuut.
Ferlito geeft een lange en hoge pass. Baum kopt de bal weg. Klungelig pakt Waleczek de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kardoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Baum is nu in balbezit. Kardoš onderschept slim de pass. Kardoš speelt de bal door. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Brewer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gupta rent richting de bal. Haffke onderschept slim de pass. Haffke geeft een hoge lob. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Baum rent richting de bal. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ortega Santiago kopt de bal weg. Auld is nu in balbezit. Haffke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haffke krijgt een gele kaart. Auld roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Auld kan niet meer verder spelen. Flynn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty Roughriders 72%, Scotti 28%.
Misty Roughriders - Scotti 0:5

46e minuut.
Kardoš passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Amado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:6

48e minuut.
Haffke is nu in balbezit. Bradbury rent richting de bal. Moşanu is nu in balbezit. Moşanu probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:7

52e minuut.
Dauda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gupta met een snelle inworp. Flynn rent richting de bal. Flynn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Ortega Santiago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waleczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Waleczek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:8

58e minuut.
Haffke passt de bal met de wreef. Kardoš is nu in balbezit. Kardoš probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:9

60e minuut.
Flynn speelt de bal door. Brisbois is nu in balbezit. Kardoš maakt een afschuwelijke overtreding. Kardoš krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Moşanu is nu in balbezit. Moşanu geeft een hoge lob. Gałczyński rent richting de bal. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Brewer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:10

65e minuut.
Kardoš neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Gałczyński geeft een hoge lob. Haffke rent richting de bal. Haffke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ortega Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Baum rent richting de bal. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek geeft een hoge lob. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:11

72e minuut.
Stuart passt de bal in één keer door. Bradbury heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:12

75e minuut.
Haffke speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradbury is nu in balbezit. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:13

76e minuut.
Stuart heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek passt de bal in één keer door. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:14

78e minuut.
Ferlito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlito geeft een hoge lob. Capobianco kan de bal niet met de borst controleren. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:15

81e minuut.
Haffke rent richting de bal. Haffke geeft de bal voor. Baum kopt de bal weg. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brewer trapt de bal weg. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Moşanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:16

84e minuut.
Brisbois rent richting de bal. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Haffke kopt de bal weg. Daar is Kardoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Waleczek probeert de bal met de borst te controleren. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Brisbois kopt de bal weg. Daar is Moşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moşanu met een sublieme pass. Haffke is nu in balbezit. Haffke draait met de bal, schiet en ... Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kardoš onderschept slim de pass. Kardoš met een sublieme pass. Ortega Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Scotti 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty Roughriders 66%, Scotti 34%.
Misty Roughriders - Scotti 0:17