Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominate fc white royals
Normal Tactiek 4-4-2 defend
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Lemaître probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cifrák geeft een lange en hoge pass. Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić passt de bal met de wreef. Davidson is nu in balbezit. Davidson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Davidson de bal onder controle te krijgen. Desjardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidson draait met de bal, schiet en ... Lemaître maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:1

15e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Devine maakt een afschuwelijke overtreding. Maddison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cifrák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tenu probeert de bal met de borst te controleren. Beard is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:2

16e minuut.
de Vos heeft problemen om de bal te vangen. Tenu onderschept slim de pass. Desjardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu onderschept slim de pass. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:3

18e minuut.
Desjardin is nu in balbezit. Desjardin passt de bal in één keer door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:4

20e minuut.
Cifrák geeft een hoge lob. Daar is Godfrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson rent richting de bal. Klungelig pakt Davidson de bal. Davidson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maddison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korycki rent richting de bal. Korycki probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić passt de bal zonder na te denken. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Lemaître werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:5

30e minuut.
Desjardin is nu in balbezit. Čičvarić onderschept slim de pass. Čičvarić passt de bal in één keer door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Lemaître verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maddison is nu in balbezit. Maddison haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Desjardin heeft problemen om de bal te vangen. Korycki is nu in balbezit. Desjardin is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ashworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:6

40e minuut.
Szrajda geeft een hoge lob. Desjardin rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Lemaître maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:7

41e minuut.
de Vos speelt de bal door. Klungelig pakt Meuleman de bal. Davidson is nu in balbezit. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemaître trapt de bal weg van het doel. Maddison kopt de bal weg. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison speelt de bal door. Rafferty is nu in balbezit. Davidson onderschept slim de pass. Davidson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Akat komt het veld opgelopen. Skitek komt het veld opgelopen. Hugill komt het veld opgelopen. Vilić komt het veld opgelopen. Surdu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 83%, white royals 17%.
dominate fc - white royals 0:7

52e minuut.
Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić met een sublieme pass. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:8

56e minuut.
Akat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čičvarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skitek is nu in balbezit. Skitek speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Lemaître kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:9

58e minuut.
Čičvarić speelt de bal door. Ashworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:10

62e minuut.
Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić passt de bal met de wreef. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić passt de bal met de wreef. Vilić met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Doeltrap. Fernández Peguero met een harde bal richting middenveld. Hugill kopt de bal weg. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Lemaître verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Szrajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić geeft de bal voor. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić passt de bal in één keer door. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill draait met de bal, schiet en ... Lemaître maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:11

88e minuut.
Tenu passt de bal in één keer door. Hugill rent richting de bal. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill verovert de bal door een tackle van achteren. Hugill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Lemaître trapt de bal weg van het doel. Szrajda kopt de bal weg. Tenu controleert de bal met de borst. Tenu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - white royals 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 72%, white royals 28%.
dominate fc - white royals 0:12