Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Lions Ours Varennes
Normal Tactiek 4123
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson met een sublieme pass. MacDougall probeert naar een medespeler te passen. Stevenson rent richting de bal. Stevenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:1

8e minuut.
Ercolani geeft een hoge lob. Inworp. Antonopoulos met de inworp. Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson onderschept slim de pass. Stevenson met een sublieme pass. Molson is nu in balbezit. Molson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Leclair geeft een hoge lob. Inworp. Antonopoulos met een snelle inworp. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Antonopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonopoulos geeft een hoge lob. Hooper is nu in balbezit. Hooper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:2

26e minuut.
Stevenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stevenson probeert naar een medespeler te passen. Lyall speelt de bal door. Hooper is nu in balbezit. Hooper draait met de bal, schiet en ... Ercolani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Molson geeft een lange en hoge pass. Hooper probeert de bal aan de voet te houden. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson schiet op doel. Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:3

32e minuut.
Stevenson rent richting de bal. Stevenson met een sublieme pass. Molson speelt de bal door. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Monsalve speelt de bal door. Grant speelt de bal door. Quinlan is nu in balbezit. Lyall verovert de bal door een tackle van achteren. Lyall geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ercolani heeft problemen om de bal te vangen. Stevenson rent richting de bal. Stevenson passt de bal met de wreef. Molson rent richting de bal. Molson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hooper rent richting de bal. Hooper passt de bal zonder na te denken. Stevenson is nu in balbezit. Molson is nu in balbezit. Molson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Antonopoulos rent richting de bal. Antonopoulos geeft een lange en hoge pass. Leclair kan de bal niet met de borst controleren. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:4

44e minuut.
Lyall passt de bal in één keer door. Antonopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafir is nu in balbezit. Antonopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Antonopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 69%, Ours Varennes 31%.
North Lions - Ours Varennes 0:4

46e minuut.
Antonopoulos speelt de bal door. Stevenson is nu in balbezit. Monsalve rent richting de bal. Stevenson onderschept slim de pass. Stevenson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen geeft een lange en hoge pass. Daar is Hooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooper haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:5

52e minuut.
Lyall onderschept slim de pass. Lyall passt de bal zonder na te denken. Hooper rent richting de bal. Hooper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper schiet op doel. Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:6

58e minuut.
Quinlan geeft een hoge lob. MacDougall kopt de bal weg. Stevenson rent richting de bal. Stevenson schiet op doel. Leclair probeert de bal aan de voet te houden. Ercolani bokst de bal weg.

66e minuut.
Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin speelt de bal door. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Stevenson rent richting de bal. Stevenson passt de bal in één keer door. Hooper rent richting de bal. Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Hooper is nu in balbezit. Hooper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Ours Varennes 0:7

75e minuut.
Antonopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dawson is nu in balbezit. Britner onderschept slim de pass. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Britner met een sublieme pass. Lyall is nu in balbezit. Lyall speelt de bal door. Hooper is nu in balbezit. Hooper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lyall met een sublieme pass. Daar is Quinlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyall verovert de bal door een tackle van achteren. Lyall geeft de bal voor. Stevenson krijgt zijn hoofd ertegen. Ercolani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 82%, Ours Varennes 18%.
North Lions - Ours Varennes 0:7