Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Major Conquerrors AFC Huskies
Normal Tactiek Psyduck
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 33.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Michaels onderschept slim de pass. Spencer rent richting de bal. Spencer passt de bal zonder na te denken. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Naptra is nu in balbezit. Naptra passt de bal in één keer door. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Michaels passt de bal in één keer door. Naptra rent richting de bal. Naptra passt de bal met de wreef. Hamedani rent richting de bal. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
MacDonald passt de bal zonder na te denken. Michaels is nu in balbezit. Michaels speelt de bal door. Hamedani rent richting de bal. Hamedani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:1

12e minuut.
Spencer speelt de bal door. Naptra heeft problemen om de bal te vangen. Naptra probeert naar een medespeler te passen. Hamedani rent richting de bal. Hamedani schiet op doel. Heinze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:2

21e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Dunne is nu in balbezit. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boileau geeft de bal voor. Naptra is nu in balbezit. Mercier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercier krijgt een gele kaart. Naptra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spencer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Michaels passt de bal zonder na te denken. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer passt de bal in één keer door. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra draait met de bal, schiet en ... Heinze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Spencer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hamedani de bal. Mercier is nu in balbezit. Hamedani verovert de bal door een tackle van achteren. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Michaels onderschept slim de pass. Michaels geeft een lange en hoge pass. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra schiet op doel. Hamedani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Demanche heeft problemen om de bal te vangen. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer passt de bal in één keer door. Hamedani rent richting de bal. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Michaels kopt de bal weg. Naptra heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani is nu in balbezit. Friend is nu in balbezit. Friend schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Major Conquerrors 66%, AFC Huskies 34%.
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:2

54e minuut.
Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani passt de bal met de wreef. Naptra rent richting de bal. Naptra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:3

56e minuut.
Naptra rent richting de bal. Naptra passt de bal in één keer door. Hamedani heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani draait met de bal, schiet en ... Heinze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:4

60e minuut.
Demanche rent richting de bal. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Michaels met een sublieme pass. Naptra is nu in balbezit. Naptra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:5

62e minuut.
Friend probeert naar een medespeler te passen. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wills is nu in balbezit. Hamedani onderschept slim de pass. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:6

75e minuut.
Hamedani rent richting de bal. Hamedani passt de bal zonder na te denken. Naptra is nu in balbezit. Naptra schiet op doel. Heinze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:7

79e minuut.
Spencer verovert de bal door een tackle van achteren. Spencer passt de bal met de wreef. Hamedani is nu in balbezit. Friend rent richting de bal. Friend schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:8

80e minuut.
Lang speelt de bal door. Klungelig pakt Demanche de bal. Friend is nu in balbezit. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Major Conquerrors 85%, AFC Huskies 15%.
Major Conquerrors - AFC Huskies 0:8