Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Blues Toronto Warriors FC
Normal Tactiek TOR 433 A
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Carou kopt de bal weg. Edwards rent richting de bal. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een hoge lob. Frighi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carou met een sublieme pass. Odobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe rent richting de bal. Odobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Odobescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Odobescu rent richting de bal. Carou bereikt de bal nog maar net als eerste. Carou probeert naar een medespeler te passen. Dion is nu in balbezit. Dion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:1

11e minuut.
Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Hranek rent richting de bal. Hranek passt de bal zonder na te denken. Dion is nu in balbezit. Dion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ðức Thọ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carou de bal. Carou met een sublieme pass. Frighi is nu in balbezit. Frighi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:2

32e minuut.
Frighi verovert de bal door een tackle van achteren. Frighi probeert naar een medespeler te passen. Edgar rent richting de bal. Dion onderschept slim de pass. Dion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Boxer is nu in balbezit. Dion verovert de bal door een tackle van achteren. Dion haalt uit met een fantastische trap. Lang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Eftimie kopt de bal weg. Carou geeft een lange en hoge pass. Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frighi rent richting de bal. Frighi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:3

36e minuut.
Howard passt de bal in één keer door. Cannon heeft problemen om de bal te vangen. Frighi is nu in balbezit. Dion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dion haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

41e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Dion is nu in balbezit. Dion passt de bal zonder na te denken. Frighi is nu in balbezit. Frighi schiet op doel. Lang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Blues 69%, Toronto Warriors FC 31%.
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:4

46e minuut.
Mong komt het veld opgelopen. Bălţatu komt het veld opgelopen. Rivera komt het veld opgelopen. Occean komt het veld opgelopen. Radchuck komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mong is nu in balbezit. Mong geeft een hoge lob. Radchuck heeft problemen om de bal te vangen. Frighi rent richting de bal. Frighi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rivera onderschept slim de pass. Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mong speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:5

59e minuut.
Quintero kopt de bal weg. Aliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliberto geeft een hoge lob. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hranek geeft een lange en hoge pass. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu speelt de bal door. Frighi rent richting de bal. Frighi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:6

67e minuut.
Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranek verovert de bal door een tackle van achteren. Hranek geeft een hoge lob. Radchuck is nu in balbezit. Radchuck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eftimie speelt de bal door. Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck passt de bal met de wreef. Frighi rent richting de bal. Frighi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:7

70e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard met een sublieme pass. Cannon controleert de bal met de borst. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Graham is nu in balbezit. Mong onderschept slim de pass. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu schiet op doel. Lang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Blues 62%, Toronto Warriors FC 38%.
SC Blues - Toronto Warriors FC 0:8