Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southhampton Band of the Hawk
Normal Tactiek 433 tiki
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal zonder na te denken. Grzywna speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fitzgerald heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bém is nu in balbezit. Bém draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:1

12e minuut.
Balistreri verovert de bal door een tackle van achteren. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel passt de bal met de wreef. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
O`Hara rent richting de bal. Happel onderschept slim de pass. Happel passt de bal zonder na te denken. Bém is nu in balbezit. Bém haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:2

17e minuut.
Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena speelt de bal door. Crook is nu in balbezit. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fitzgerald trapt de bal weg. Maddalena kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauchez is nu in balbezit. Grzywna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzywna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Balistreri probeert naar een medespeler te passen. Happel met een sublieme pass. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém onderschept slim de pass. Bém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:3

42e minuut.
Happel is nu in balbezit. Happel passt de bal met de wreef. Daar is Zrlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Green maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Parentin passt de bal met de wreef. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel met een sublieme pass. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Zrlić is nu in balbezit. Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Hunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bém rent richting de bal. Bém haalt uit met een fantastische trap. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southhampton 72%, Band of the Hawk 28%.
Southhampton - Band of the Hawk 0:4

58e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele passt de bal met de wreef. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić schiet op doel. Green werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:5

61e minuut.
Parentin geeft de bal voor. Mahoney kopt de bal weg. Crook heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balistreri met een snelle inworp. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel passt de bal zonder na te denken. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Green probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bém schiet op doel. Green maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:6

67e minuut.
Zrlić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bém de bal. Parker is nu in balbezit. Bém onderschept slim de pass. Bém geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mahoney trapt de bal weg. Balistreri kopt de bal weg. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft een hoge lob. Zrlić kopt de bal weg. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zrlić rent richting de bal. Zrlić schiet op doel. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:7

78e minuut.
Zrlić rent richting de bal. Happel probeert naar een medespeler te passen. Bém speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vandekasteele rent richting de bal. Crook met een sublieme pass. O`Hara rent richting de bal. Zrlić rent richting de bal. Zrlić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Maddalena is nu in balbezit. Maddalena passt de bal in één keer door. Zrlić speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Band of the Hawk 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southhampton 73%, Band of the Hawk 27%.
Southhampton - Band of the Hawk 0:8