Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Leopards FC Lysak
Normal Tactiek WIN
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Sekwa speelt de bal door. Daar is Peruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruga probeert naar een medespeler te passen. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Peruga de bal. Peruga passt de bal met de wreef. Sekwa geeft een lange en hoge pass. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sekwa passt de bal met de wreef. Apostolov heeft problemen om de bal te vangen. Apostolov passt de bal met de wreef. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chytroń geeft een lange en hoge pass. Dodds heeft problemen om de bal te vangen. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:1

14e minuut.
Papel met de inworp. Peruga is nu in balbezit. Peruga passt de bal in één keer door. Apostolov rent richting de bal. Apostolov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:2

16e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal met de wreef. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov schiet op doel. Emmerson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:3

18e minuut.
Peruga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki geeft de bal voor. Castellano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:4

22e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano speelt de bal door. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. Lamontagne probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Choroš passt de bal met de wreef. Apostolov speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:5

43e minuut.
Peruga is nu in balbezit. Peruga passt de bal in één keer door. Apostolov heeft problemen om de bal te vangen. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 73%, FC Lysak 27%.
Manchester Leopards - FC Lysak 0:6

46e minuut.
Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen. Kieruczenko komt het veld opgelopen. Cienciała komt het veld opgelopen. Warzycha komt het veld opgelopen. Bertrand komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tsikandilakis is nu in balbezit. Tsikandilakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hassell met de inworp. Dodds geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
McKennitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozzupoli Valentini rent richting de bal. Peart is nu in balbezit. Cozzupoli Valentini geeft de bal voor. Warzycha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cozzupoli Valentini kopt de bal weg. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand met een sublieme pass. Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:7

58e minuut.
Vitelki met een sublieme pass. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko passt de bal met de wreef. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kieruczenko geeft de bal voor. Lamontagne probeert de bal met de borst te controleren. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov draait met de bal, schiet en ... Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:8

65e minuut.
Lamontagne onderschept slim de pass. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Vitelki rent richting de bal. Vitelki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:9

75e minuut.
Apostolov rent richting de bal. Apostolov passt de bal in één keer door. Vitelki rent richting de bal. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:10

76e minuut.
Apostolov is nu in balbezit. Apostolov passt de bal zonder na te denken. Vitelki rent richting de bal. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lifeson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kieruczenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apostolov rent richting de bal. Apostolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lamontagne onderschept slim de pass. Lamontagne met een sublieme pass. Peart controleert de bal met de borst. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Apostolov geeft de bal voor. Lamontagne heeft problemen om de bal te vangen. Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha draait met de bal, schiet en ... Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - FC Lysak 0:11

84e minuut.
Kieruczenko met een sublieme pass. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki passt de bal met de wreef. Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kieruczenko onderschept slim de pass. Daar is Kieruczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 72%, FC Lysak 28%.
Manchester Leopards - FC Lysak 0:11