Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Stars Excavators[FC]
Normal Tactiek 532-C
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía passt de bal met de wreef. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie draait met de bal, schiet en ... Caron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía met een sublieme pass. Pechlie heeft problemen om de bal te vangen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bell met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Di Rossi de bal onder controle te krijgen. Pechlie rent richting de bal. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:1

9e minuut.
Marrelo is nu in balbezit. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón speelt de bal door. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell rent richting de bal. Macía onderschept slim de pass. Macía draait met de bal, schiet en ... Caron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:2

13e minuut.
Savón heeft problemen om de bal te vangen. Savón met een sublieme pass. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Van der Jeugt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lampón met een snelle inworp. Gielnik rent richting de bal. Gielnik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caron trapt de bal weg van het doel. Gielnik geeft de bal voor. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Juneau is nu in balbezit. Juneau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gielnik met een snelle inworp. Lampón geeft een hoge lob. Caron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Yumurtalık met de inworp. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón geeft de bal voor. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:3

28e minuut.
Pechlie is nu in balbezit. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Macía is nu in balbezit. Macía haalt uit met een fantastische trap. Caron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:4

30e minuut.
Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolitto passt de bal in één keer door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía onderschept slim de pass. Macía haalt uit met een fantastische trap. Caron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:5

33e minuut.
Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft een lange en hoge pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía onderschept slim de pass. Macía draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:6

35e minuut.
Pechlie geeft de bal voor. Juneau heeft problemen om de bal te vangen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ... Bell probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Bell rent richting de bal. Pechlie onderschept slim de pass. Pechlie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón passt de bal zonder na te denken. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Caron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Membribes speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón passt de bal in één keer door. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:7

41e minuut.
Savón rent richting de bal. Savón geeft de bal voor. Pechlie rent richting de bal. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Di Rossi rent richting de bal. Pechlie verovert de bal door een tackle van achteren. Pechlie geeft een lange en hoge pass. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Stars 87%, Excavators[FC] 13%.
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:7

47e minuut.
Pechlie rent richting de bal. Pechlie passt de bal met de wreef. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Juneau de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lampón zal de hoekschop nemen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lampón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pechlie maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caron trapt de bal weg. Gielnik kopt de bal weg. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía schiet op doel. Caron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Di Rossi de bal. Pechlie verovert de bal door een tackle van achteren. Pechlie met een sublieme pass. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Di Rossi geeft de bal voor. Inworp. Savón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampón geeft de bal voor. Macía maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:9

52e minuut.
Power passt de bal met de wreef. Di Rossi is nu in balbezit. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:10

58e minuut.
Gielnik geeft een hoge lob. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macía de bal. Macía draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juneau met een sublieme pass. Di Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft de bal voor. Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Caron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pizzolitto passt de bal in één keer door. Daar is Lampón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampón speelt de bal door. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:11

61e minuut.
Caron trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumurtalık met een snelle inworp. Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft de bal voor. Caron bokst de bal weg. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:12

64e minuut.
Di Rossi controleert de bal met de borst. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie met een sublieme pass. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:13

66e minuut.
Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft de bal voor. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ... Juneau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:14

67e minuut.
Caron met een sublieme pass. Savón kopt de bal weg. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macía de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:15

71e minuut.
Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt geeft een hoge lob. Power is nu in balbezit. Savón verovert de bal door een tackle van achteren. Savón geeft een hoge lob. Caron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón maakt een afschuwelijke overtreding. Savón krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Iznaga geeft de bal voor. Daar is Pizzolitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yumurtalık speelt de bal door. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. Caron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macía draait met de bal, schiet en ... Caron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Marrelo de bal. Marrelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumurtalık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampón geeft een hoge lob. Caron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lampón probeert naar een medespeler te passen. Patterson met een sublieme pass. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:16

90e minuut.
Marrelo controleert de bal met de borst. Lampón met een sublieme pass. Pechlie is nu in balbezit. Klungelig pakt Pechlie de bal. Pechlie schiet op doel. Caron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Stars 84%, Excavators[FC] 16%.
Wrathful Stars - Excavators[FC] 0:16