Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues colour Giancola Maple
Normal Tactiek Striker
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42.6
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


12e minuut.
Jakimowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piangerelli de bal onder controle te krijgen. Andreychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Boileau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:1

14e minuut.
Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu met een sublieme pass. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Chalabardo geeft een hoge lob. Peetoom controleert de bal met de borst. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Boileau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:2

25e minuut.
Vandíček geeft een hoge lob. Mărculescu geeft de bal voor. Xausa rent richting de bal. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chalabardo speelt de bal door. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal in één keer door. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Boileau trapt de bal weg van het doel. Radchuck kopt de bal weg. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:3

37e minuut.
Green geeft de bal voor. Daar is Chalabardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero met een sublieme pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Peetoom geeft de bal voor. Casseruola kopt de bal weg. Andreychuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:4

39e minuut.
Klungelig pakt Corazzin de bal. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli passt de bal met de wreef. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vendrame is nu in balbezit. Vendrame speelt de bal door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:5

42e minuut.
Corazzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero onderschept slim de pass. Jakimowicz is nu in balbezit. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap. Boileau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Boileau probeert naar een medespeler te passen. Vandíček kopt de bal weg. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 77%, Giancola Maple 23%.
Blues colour - Giancola Maple 0:6

49e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:7

59e minuut.
Mărculescu speelt de bal door. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero met een sublieme pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mărculescu kopt de bal weg. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero is nu in balbezit. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boileau trapt de bal weg van het doel. Chalabardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radchuck krijgt een gele kaart. Chalabardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalabardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xausa kopt de bal weg. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Peetoom kopt de bal weg. Daar is Xausa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Chalabardo probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz passt de bal met de wreef. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:8

71e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero onderschept slim de pass. Zero passt de bal zonder na te denken. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Andreychuk is nu in balbezit. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Vendrame geeft de bal voor. Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:9

86e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero onderschept slim de pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Zero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Giancola Maple 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 83%, Giancola Maple 17%.
Blues colour - Giancola Maple 0:10