Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Bears The Fertilizer
Normal Tactiek green2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Barriocanal is nu in balbezit. Barriocanal met een sublieme pass. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:1

11e minuut.
Alkiza komt het veld opgelopen. Ortega met een sublieme pass. Klungelig pakt Stalteri de bal. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bateman probeert de bal met de borst te controleren. Kolsuz rent richting de bal. Kolsuz passt de bal zonder na te denken. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:2

17e minuut.
Kolsuz onderschept slim de pass. Kolsuz geeft de bal voor. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Steele probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steele trapt de bal weg. Bateman kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:3

29e minuut.
Cartel probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz speelt de bal door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:4

32e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Bateman rent richting de bal. Bateman geeft de bal voor. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cartel heeft problemen om de bal te vangen. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Bateman met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steele met een sublieme pass. Kolsuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Chaniotis schiet op doel. Steele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bateman verovert de bal door een tackle van achteren. Bateman met een sublieme pass. Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:5

42e minuut.
Barriocanal rent richting de bal. Barriocanal met een sublieme pass. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Willebrands is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft de bal voor. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Béliveau de bal. Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Bears 86%, The Fertilizer 14%.
Hellas Bears - The Fertilizer 0:5

48e minuut.
Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal verovert de bal door een tackle van achteren. Barriocanal passt de bal met de wreef. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hurne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bateman met de inworp. Espinoza kan de bal niet met de borst controleren. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cartel probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Béliveau is nu in balbezit. Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz geeft de bal voor. Steele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:6

59e minuut.
Bateman passt de bal zonder na te denken. Willebrands heeft problemen om de bal te vangen. Bateman speelt de bal door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Willebrands verovert de bal door een tackle van achteren. Willebrands met een sublieme pass. Inworp. Barriocanal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bateman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Willebrands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:7

67e minuut.
Cartel kopt de bal weg. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cartel kopt de bal weg. Daar is Kolsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz speelt de bal door. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tobiaszowski onderschept slim de pass. Tobiaszowski speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Steele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:8

77e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Stalteri heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis onderschept slim de pass. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:9

80e minuut.
Willebrands geeft een lange en hoge pass. Tobiaszowski rent richting de bal. Tobiaszowski geeft een hoge lob. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Steele probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Busan probeert naar een medespeler te passen. Telek is nu in balbezit. Telek geeft de bal voor. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Bears - The Fertilizer 0:10

88e minuut.
Busan speelt de bal door. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek speelt de bal door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Steele trapt de bal weg. Inworp. Tobiaszowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telek is nu in balbezit. Telek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Bears 83%, The Fertilizer 17%.
Hellas Bears - The Fertilizer 0:10