Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fustian Storm Subaru FC
Normal Tactiek Impreza
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 38.2
hopeloos Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Stalteri is nu in balbezit. Stalteri geeft een lange en hoge pass. Foucault kopt de bal weg. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mahoney probeert naar een medespeler te passen. Cahill is nu in balbezit. Wang is nu in balbezit. Cahill onderschept slim de pass. Cahill passt de bal met de wreef. Garon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fustian Storm - Subaru FC 0:1

22e minuut.
Mahoney geeft de bal voor. Cahill is nu in balbezit. Cahill passt de bal met de wreef. Foucault is nu in balbezit. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fustian Storm - Subaru FC 0:2

30e minuut.
Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yorkdale. Mahoney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahoney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Wang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Clemens bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemens speelt de bal door. Broussard is nu in balbezit. Broussard geeft een lange en hoge pass. Anderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grenier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fustian Storm 53%, Subaru FC 47%.
Fustian Storm - Subaru FC 0:2

49e minuut.
Clemens speelt de bal door. Stalteri rent richting de bal. Stalteri geeft een hoge lob. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Foucault geeft de bal voor. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Garon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fustian Storm - Subaru FC 0:3

61e minuut.
Yorkdale onderschept slim de pass. Mahoney verovert de bal door een tackle van achteren. Mahoney probeert naar een medespeler te passen. Foucault is nu in balbezit. Foucault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stalteri passt de bal met de wreef. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault passt de bal met de wreef. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Garon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gusberti geeft een hoge lob. Jang kopt de bal weg. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fustian Storm 53%, Subaru FC 47%.
Fustian Storm - Subaru FC 0:3