Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Maple Leafs Cawthra North
Normal Tactiek alien patch
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 61.2
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Quigley met een sublieme pass. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Andreasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franklin rent richting de bal. Bobek onderschept slim de pass. Bobek geeft een hoge lob. Uusikangas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Uusikangas met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Kořen passt de bal in één keer door. Bobek rent richting de bal. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Clayton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:1

6e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bobek met de inworp. Andreasi geeft de bal voor. Despatie heeft problemen om de bal te vangen. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uusikangas heeft problemen om de bal te vangen. Uusikangas draait met de bal, schiet en ... Clayton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:2

13e minuut.
ibn-Osman kopt de bal weg. Andreasi probeert naar een medespeler te passen. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Clayton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Clayton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:3

14e minuut.
Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen rent richting de bal. Bobek rent richting de bal. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:4

16e minuut.
Quigley verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley geeft de bal voor. Kořen kopt de bal weg. Bobek rent richting de bal. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Clayton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:5

18e minuut.
Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas passt de bal zonder na te denken. Bobek is nu in balbezit. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Clayton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobek rent richting de bal. Bobek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:6

20e minuut.
Andreasi is nu in balbezit. Andreasi passt de bal zonder na te denken. Bobek heeft problemen om de bal te vangen. Bobek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boissieres de bal onder controle te krijgen. Paal! Clayton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Franklin de bal. Andreasi is nu in balbezit. Andreasi passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Uusikangas heeft problemen om de bal te vangen. Uusikangas probeert naar een medespeler te passen. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hay rent richting de bal. Uusikangas onderschept slim de pass. Uusikangas passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:7

25e minuut.
Andreasi passt de bal zonder na te denken. Bobek rent richting de bal. Bobek met een sublieme pass. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bobek met de inworp. Daar is Andreasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreasi geeft een lange en hoge pass. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bednarczyk geeft een hoge lob. Uusikangas met een sublieme pass. Bobek heeft problemen om de bal te vangen. Bobek draait met de bal, schiet en ... Clayton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:8

31e minuut.
Quigley heeft problemen om de bal te vangen. Quigley geeft een hoge lob. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Clayton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bobek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:9

33e minuut.
ibn-Osman rent richting de bal. Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Despatie trapt de bal weg van het doel. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clayton met een harde bal richting middenveld. Bobek is nu in balbezit. Bobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:10

36e minuut.
Quigley passt de bal zonder na te denken. Daar is Boissieres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobek onderschept slim de pass. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Clayton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:11

37e minuut.
Quigley heeft problemen om de bal te vangen. Quigley passt de bal in één keer door. Kořen speelt de bal door. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek schiet op doel. Clayton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobek is nu in balbezit. Bobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:12

39e minuut.
Andreasi speelt de bal door. Daar is Quigley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quigley speelt de bal door. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:13

41e minuut.
Quigley speelt de bal door. Andreasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Despatie probeert de bal aan de voet te houden. Clayton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 82%, Cawthra North 18%.
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:14

46e minuut.
Rendón komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Despatie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kořen heeft problemen om de bal te vangen. Kořen passt de bal in één keer door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:15

56e minuut.
Andreasi geeft de bal voor. Kořen kopt de bal weg. Klungelig pakt Boissieres de bal. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:16

58e minuut.
Rendón met een sublieme pass. Andreasi probeert naar een medespeler te passen. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. Clayton probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quigley speelt de bal door. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:17

60e minuut.
Kořen met een sublieme pass. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas geeft een lange en hoge pass. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Clayton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Franklin met de inworp. ibn-Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn-Osman passt de bal met de wreef. Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón passt de bal met de wreef. Kořen rent richting de bal. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Clayton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Despatie heeft problemen om de bal te vangen. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:18

69e minuut.
Uusikangas passt de bal in één keer door. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Uusikangas speelt de bal door. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:19

75e minuut.
Hamedani rent richting de bal. Uusikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Uusikangas passt de bal zonder na te denken. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Clayton trapt de bal weg van het doel. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas passt de bal met de wreef. Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen schiet op doel. Clayton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quigley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clayton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hay is nu in balbezit. Uusikangas met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:20

88e minuut.
Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas speelt de bal door. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendón schiet op doel. Clayton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:21

90e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 88%, Cawthra North 12%.
IF Maple Leafs - Cawthra North 0:22