Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Club Sportif Metrotown
Normal Tactiek 4def
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Śleboda is nu in balbezit. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Boissieres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:1

6e minuut.
Daoud is nu in balbezit. Daoud speelt de bal door. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel. Boissieres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:2

8e minuut.
Pieszak passt de bal met de wreef. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda passt de bal zonder na te denken. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Garotinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dauchez geeft de bal voor. Luts kopt de bal weg. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luts controleert de bal met de borst. Paal! Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:3

11e minuut.
Śleboda onderschept slim de pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle is nu in balbezit. Luts onderschept slim de pass. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Jong bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda onderschept slim de pass. Śleboda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:4

13e minuut.
De Jong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Jong bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boissieres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Luts speelt de bal door. Klungelig pakt Daoud de bal. Daoud geeft een lange en hoge pass. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De Jong heeft problemen om de bal te vangen. Luts is nu in balbezit. De Jong onderschept slim de pass. Śleboda onderschept slim de pass. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Boissieres bokst de bal weg. Luts is nu in balbezit. Bauman is nu in balbezit. Luts verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:5

18e minuut.
Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een lange en hoge pass. Luts kopt de bal weg. Klungelig pakt De Jong de bal. Śleboda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:6

22e minuut.
Dauchez rent richting de bal. Dauchez speelt de bal door. Daar is Bauman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Śleboda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daoud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anderson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daoud neemt de hoekschop. Boissieres bokst de bal weg.

24e minuut.
Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Daoud geeft een hoge lob. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Luts passt de bal in één keer door. Pieszak rent richting de bal. Pieszak passt de bal met de wreef. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Daoud probeert de bal met de borst te controleren. Daoud speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. Boissieres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Boissieres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:7

28e minuut.
Wall is nu in balbezit. Luts onderschept slim de pass. Luts passt de bal zonder na te denken. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:8

31e minuut.
Piechna onderschept slim de pass. Piechna geeft een lange en hoge pass. Daar is Bauman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:9

32e minuut.
Boissieres met een harde bal richting middenveld. Dauchez kopt de bal weg. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:10

34e minuut.
Śleboda kopt de bal weg. Boissieres met een sublieme pass. Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een lange en hoge pass. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. Boissieres bokst de bal weg. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. Boissieres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:11

39e minuut.
Boyle probeert naar een medespeler te passen. Garotinho rent richting de bal. Wall begaat een overtreding. Wall krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Jong de bal. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. De bal raakt de paal. Boissieres probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dauchez met een snelle inworp. Piechna rent richting de bal. Piechna met een sublieme pass. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:12

45e minuut.
Dauchez geeft een hoge lob. Śleboda rent richting de bal. Boyle is nu in balbezit. Śleboda onderschept slim de pass. Śleboda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Club Sportif 78%, Metrotown 22%.
Brave Club Sportif - Metrotown 0:12

46e minuut.
Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Śleboda passt de bal met de wreef. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud geeft een hoge lob. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:13

49e minuut.
Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Pieszak speelt de bal door. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lightfoot kan de bal niet met de borst controleren. Dauchez met een sublieme pass. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Boissieres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:14

54e minuut.
Daoud onderschept slim de pass. Daoud probeert de bal met de borst te controleren. Daoud probeert naar een medespeler te passen. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:15

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieszak met de inworp. Daoud rent richting de bal. Daoud geeft de bal voor. Śleboda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daoud verovert de bal door een tackle van achteren. Daoud passt de bal zonder na te denken. Śleboda is nu in balbezit. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieszak rent richting de bal. Pieszak passt de bal zonder na te denken. Daoud met een sublieme pass. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Boissieres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luts rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:16

64e minuut.
Van der Jeugt is nu in balbezit. Dauchez onderschept slim de pass. Dauchez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śleboda de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Paal! Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:17

71e minuut.
Van der Jeugt rent richting de bal. Pieszak onderschept slim de pass. Pieszak passt de bal in één keer door. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:18

74e minuut.
Bauman rent richting de bal. Bauman passt de bal met de wreef. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:19

76e minuut.
Piechna speelt de bal door. Daar is Śleboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:20

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lightfoot met de inworp. Dauchez met een sublieme pass. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieszak met een sublieme pass. Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een hoge lob. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak geeft een hoge lob. Daoud geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bauman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dauchez met een snelle inworp. Luts kan de bal niet met de borst controleren. Luts haalt uit met een fantastische trap. Boissieres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dauchez neemt de hoekschop. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bauman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pieszak rent richting de bal. Pieszak passt de bal zonder na te denken. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Boissieres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:21

88e minuut.
Daoud rent richting de bal. Daoud geeft een hoge lob. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Boissieres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:22

89e minuut.
Luts passt de bal met de wreef. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda passt de bal zonder na te denken. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Club Sportif - Metrotown 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Club Sportif 89%, Metrotown 11%.
Brave Club Sportif - Metrotown 0:23