Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Name wollongong united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Black neemt de hoekschop. Klungelig pakt Grover de bal. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - wollongong united 0:1

11e minuut.
Renaud draait met de bal, schiet en ... Mason probeert naar een medespeler te passen. Kirk kopt de bal weg. Renaud is nu in balbezit. Renaud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gunning kopt de bal weg. Daar is Kirk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Love is nu in balbezit. Haereiti is nu in balbezit. Haereiti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hopkins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hind komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens passt de bal zonder na te denken. Kirk heeft problemen om de bal te vangen. Love is nu in balbezit. Love haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Steele kopt de bal weg. Morris met een sublieme pass. Giannakopoulos is nu in balbezit. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mason met een harde bal richting middenveld. Kirk probeert naar een medespeler te passen. Steele rent richting de bal. Steele draait met de bal, schiet en ... Mason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Love passt de bal in één keer door. Owens kan de bal niet met de borst controleren. Steele met een sublieme pass. Renaud rent richting de bal. Renaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grover rent richting de bal. Grover geeft een lange en hoge pass. Haereiti is nu in balbezit. Love is nu in balbezit. Love haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Name - wollongong united 1:1

39e minuut.
Owens met een sublieme pass. Daar is Love, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Love verovert de bal door een tackle van achteren. Love haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Schofield met een snelle inworp. Baird kan de bal niet met de borst controleren. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird onderschept slim de pass. Baird geeft de bal voor. Goodwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haereiti is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 59%, wollongong united 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Name - wollongong united 1:1

50e minuut.
Baird is nu in balbezit. Baird probeert naar een medespeler te passen. Schofield rent richting de bal. Schofield geeft een hoge lob. Daar is Smeltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Laybutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt geeft een lange en hoge pass. Haereiti rent richting de bal. Haereiti haalt uit met een fantastische trap. Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - wollongong united 2:1

74e minuut.
Baird is nu in balbezit. Baird geeft de bal voor. Gunning controleert de bal met de borst. Haereiti is nu in balbezit. Haereiti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baser kopt de bal weg. Hickmann heeft problemen om de bal te vangen. Renaud rent richting de bal. Renaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Name - wollongong united 2:2

89e minuut.
Morris passt de bal zonder na te denken. Baser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - wollongong united 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 50%, wollongong united 50%.
Team Name - wollongong united 2:3