Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Moniker Andywyw
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Voice rent richting de bal. McPharlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voice raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantelidis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Andywyw 0:1

14e minuut.
Edwards geeft een hoge lob. Voice is nu in balbezit. Voice speelt de bal door. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Andywyw 0:2

17e minuut.
Nwagazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwagazi probeert naar een medespeler te passen. Voice is nu in balbezit. Pantelidis is nu in balbezit. Pantelidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fyfe is nu in balbezit. Fyfe geeft de bal voor. McDermott rent richting de bal. Pantelidis is nu in balbezit. Pantelidis draait met de bal, schiet en ... Nesic bokst de bal weg. Voice is nu in balbezit. Voice schiet op doel. Nesic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Andywyw 0:3

21e minuut.
Pantelidis haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt McPharlin de bal. Voice is nu in balbezit. Voice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Andywyw 0:4

42e minuut.
Woodin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smeltz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 55%, Andywyw 45%.
IK Moniker - Andywyw 0:4

49e minuut.
O`Connor onderschept slim de pass. Nwagazi rent richting de bal. Nwagazi geeft de bal voor. Voice is nu in balbezit. Voice draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Srhoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srhoj speelt de bal door. Fyfe speelt de bal door. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Moniker - Andywyw 0:5

83e minuut.
Daar is Slager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wimbridge rent richting de bal. Wimbridge geeft een lange en hoge pass. Smeltz is nu in balbezit. Smeltz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bourke geeft de bal voor. Inworp. Fyfe met de inworp. Voice is nu in balbezit. Voice haalt uit met een fantastische trap. Nesic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McPharlin trapt de bal weg van het doel. Edwards kopt de bal weg. Pantelidis rent richting de bal. Pantelidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Moniker 56%, Andywyw 44%.
IK Moniker - Andywyw 0:5