Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jasczyk Shinobi
Normal Tactiek Balanced
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 25.3
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Klungelig pakt Murray de bal. Fyfe rent richting de bal. Fyfe met een sublieme pass. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mendes met een harde bal richting middenveld. Zillman met een sublieme pass. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Shinobi 0:1

9e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Upton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busscher komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Shinobi 0:2

33e minuut.
Inworp. Baillie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ross is nu in balbezit. Ross geeft de bal voor. Upton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher onderschept slim de pass. Busscher speelt de bal door. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 57%, Shinobi 43%.
Jasczyk - Shinobi 0:2

57e minuut.
Zillman speelt de bal door. Busscher is nu in balbezit. Busscher passt de bal met de wreef. Upton rent richting de bal. Upton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Shinobi 0:3

61e minuut.
Ross passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingall de bal. Busscher geeft de bal voor. Chipperfield bokst de bal weg.

63e minuut.
Munday heeft problemen om de bal te vangen. Munday passt de bal met de wreef. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Chipperfield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - Shinobi 0:4

77e minuut.
Murray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zillman krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Munday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien speelt de bal door. Upton is nu in balbezit. Upton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 57%, Shinobi 43%.
Jasczyk - Shinobi 0:4