Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colossal Knights Gorlock the destroyer FC
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


11e minuut.
Vrkic rent richting de bal. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic is nu in balbezit. Kirk is nu in balbezit. Kirk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - Gorlock the destroyer FC 0:1

21e minuut.
Wörns passt de bal met de wreef. Kirk heeft problemen om de bal te vangen. Trappe rent richting de bal. Kirk onderschept slim de pass. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vrkic geeft een hoge lob. Moceanu met een sublieme pass. Daar is Kirk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emerton is nu in balbezit. Emerton schiet op doel. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossal Knights 56%, Gorlock the destroyer FC 44%.
Colossal Knights - Gorlock the destroyer FC 0:1

61e minuut.
Fernando is nu in balbezit. Emerton onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernando. Fernando krijgt een gele kaart. Emerton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmelař zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vangelovski kopt de bal weg. Moceanu probeert de bal met de borst te controleren. Moceanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell passt de bal zonder na te denken. Fernando rent richting de bal. Chmelař verovert de bal door een tackle van achteren. Chmelař draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wörns passt de bal zonder na te denken. Daar is Trappe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrkic probeert naar een medespeler te passen. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - Gorlock the destroyer FC 0:2

66e minuut.
Russell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vangelovski komt het veld opgelopen. Mendes met een sublieme pass. Ponting is nu in balbezit. Kirk is nu in balbezit. Ponting verovert de bal door een tackle van achteren. Ponting haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vangelovski geeft de bal voor. Klungelig pakt Chmelař de bal. Chmelař passt de bal in één keer door. Kirk rent richting de bal. Kirk schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vangelovski geeft een hoge lob. Inworp. Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emerton probeert naar een medespeler te passen. Wörns speelt de bal door. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirk is nu in balbezit. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossal Knights - Gorlock the destroyer FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossal Knights 61%, Gorlock the destroyer FC 39%.
Colossal Knights - Gorlock the destroyer FC 0:3