Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Riverglen Plate
Normal Tactiek two
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.7
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Trapp geeft een hoge lob. Kołodziejczak rent richting de bal. Kołodziejczak passt de bal met de wreef. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hunold verovert de bal door een tackle van achteren. Hunold geeft een lange en hoge pass. Stevens met een sublieme pass. Daar is Mureşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:1

8e minuut.
Inworp. Bogomilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Richardson probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogomilov zal de hoekschop nemen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:2

11e minuut.
Trapp passt de bal met de wreef. Hunold probeert de bal aan de voet te houden. Clarke rent richting de bal. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bogomilov geeft een lange en hoge pass. Hudec kopt de bal weg. Pupovac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perosh is nu in balbezit. Perosh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Bogomilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołodziejczak probeert naar een medespeler te passen. Shaw rent richting de bal. Shaw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trapp met een sublieme pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:3

19e minuut.
Carr trapt de bal weg. Trapp kopt de bal weg. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw rent richting de bal. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trapp rent richting de bal. Trapp geeft een lange en hoge pass. Daar is Mureşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 78%, Riverglen Plate 22%.
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:4

55e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass. Cotte heeft problemen om de bal te vangen. Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomilov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:5

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hickmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stevens speelt de bal door. Shaw rent richting de bal. Shaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bogomilov kopt de bal weg. Shaw is nu in balbezit. Shaw passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:6

64e minuut.
Bogomilov met een sublieme pass. Hunold is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Trapp rent richting de bal. Trapp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Trapp geeft de bal voor. Bogomilov is nu in balbezit. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 66%, Riverglen Plate 34%.
Victorious Secret - Riverglen Plate 0:7