Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooman Beans P.A.O.K.
433 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Coleman haalt uit met een fantastische trap. Huang heeft problemen om de bal te vangen. Maninga is nu in balbezit. Maninga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Coleman probeert naar een medespeler te passen. O`Carroll is nu in balbezit. O`Carroll schiet op doel. Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newcombe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:1

12e minuut.
Srhoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianidis onderschept slim de pass. Sianidis probeert naar een medespeler te passen. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal in één keer door. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Burke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coleman de bal. Coleman met een sublieme pass. O`Carroll rent richting de bal. O`Carroll schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 69%, P.A.O.K. 31%.
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Maninga de bal. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maninga verovert de bal door een tackle van achteren. Maninga geeft de bal voor. O`Carroll maakt een snoekduik en kopt de bal. Newcombe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt O`Carroll de bal. Hoang met een sublieme pass. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. Newcombe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:2

65e minuut.
Fyfe controleert de bal met de borst. Coleman rent richting de bal. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll haalt uit met een fantastische trap. Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman rent richting de bal. Coleman probeert naar een medespeler te passen. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll schiet op doel. Newcombe bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Fyfe trapt de bal weg van het doel. Burke kopt de bal weg. Markovski bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll onderschept slim de pass. O`Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:3

89e minuut.
Maninga kopt de bal weg. Daar is Fyfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 58%, P.A.O.K. 42%.
Hooman Beans - P.A.O.K. 0:4