Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fish FC Tom Fc
422-- Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 42
matig Schieten formidabel
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Labrada rent richting de bal. Labrada speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Labrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Kirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 0:1

14e minuut.
Bourke met een sublieme pass. Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna geeft een lange en hoge pass. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Kirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 0:2

17e minuut.
Allemand speelt de bal door. Klungelig pakt Malbašić de bal. Fyfe verovert de bal door een tackle van achteren. Bothwell rent richting de bal. Bothwell haalt uit met een fantastische trap. Huang bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Steeden is nu in balbezit. Allemand onderschept slim de pass. Allemand geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kirk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 0:3

24e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jackson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bothwell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:3

33e minuut.
Allemand onderschept slim de pass. Allemand geeft een lange en hoge pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:4

36e minuut.
Renaud probeert naar een medespeler te passen. Allemand probeert de bal met de borst te controleren. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Kirk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:5

42e minuut.
Declercq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand geeft de bal voor. Bajamonte krijgt zijn hoofd ertegen. Kirk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:6

43e minuut.
Kocór passt de bal zonder na te denken. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden probeert naar een medespeler te passen. Bothwell rent richting de bal. Bothwell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 58%, Tom Fc 42%.
Fish FC - Tom Fc 1:6

47e minuut.
Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Labrada rent richting de bal. Labrada geeft een hoge lob. Bajamonte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:7

64e minuut.
Labrada met een sublieme pass. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Fyfe haalt uit met een fantastische trap. Runner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gordon rent richting de bal. Bothwell rent richting de bal. Bothwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Allemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand geeft de bal voor. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Kirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Houston passt de bal zonder na te denken. Runner rent richting de bal. Runner probeert naar een medespeler te passen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kirk met een harde bal richting middenveld. Gordon kopt de bal weg. Allemand speelt de bal door. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:8

76e minuut.
Labrada passt de bal zonder na te denken. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford is nu in balbezit. Allemand onderschept slim de pass. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kocór is nu in balbezit. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe speelt de bal door. Bothwell rent richting de bal. Bothwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sampoerna kopt de bal weg. Allemand rent richting de bal. Allemand geeft een lange en hoge pass. Bourke kopt de bal weg. Declercq geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bajamonte passt de bal met de wreef. Daar is Allemand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford speelt de bal door. Allemand is nu in balbezit. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Kirk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fish FC - Tom Fc 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fish FC 64%, Tom Fc 36%.
Fish FC - Tom Fc 1:9