Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC Apex
433 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Kábelt onderschept slim de pass. Kábelt met een sublieme pass. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga schiet op doel. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:1

6e minuut.
Zirafi kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Lopez geeft een lange en hoge pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lowndes rent richting de bal. Lowndes geeft de bal voor. Georgio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:2

14e minuut.
Brownlie is nu in balbezit. Kábelt verovert de bal door een tackle van achteren. Kábelt met een sublieme pass. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Lopez kopt de bal weg. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nelson trapt de bal weg van het doel. Lowndes kopt de bal weg. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal zonder na te denken. Lowndes rent richting de bal. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:3

30e minuut.
Haugen speelt de bal door. Erdogan is nu in balbezit. Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barrera zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga schiet op doel. Brownlie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lowndes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowndes schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:4

34e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirafi verovert de bal door een tackle van achteren. Zirafi geeft een hoge lob. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zillman probeert de bal aan de voet te houden. Erdogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowndes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lowndes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal met de wreef. Zirafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen verovert de bal door een tackle van achteren. Haugen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cid trapt de bal weg van het doel. Kábelt kopt de bal weg. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt Bzdęga de bal. Papaluca is nu in balbezit. Bzdęga begaat een overtreding. Bzdęga krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bernat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lopez de bal onder controle te krijgen. Lopez geeft een lange en hoge pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nelson trapt de bal weg. Erdogan is nu in balbezit. Papaluca met een sublieme pass. Haugen rent richting de bal. Haugen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 59%, Apex 41%.
Pilosus FC - Apex 0:5

58e minuut.
Renaud speelt de bal door. Lopez is nu in balbezit. Lopez passt de bal in één keer door. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Kábelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kábelt geeft een lange en hoge pass. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdęga springt en kopt de bal. Klungelig pakt Newton de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bernat verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat speelt de bal door. Kábelt speelt de bal door. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kábelt kan de bal niet met de borst controleren. Marth is nu in balbezit. Marth passt de bal zonder na te denken. Erdogan is nu in balbezit. Erdogan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Papaluca rent richting de bal. Lopez onderschept slim de pass. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kábelt passt de bal zonder na te denken. Lopez is nu in balbezit. Lopez geeft een lange en hoge pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kábelt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bzdęga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Apex 0:6

77e minuut.
Daar is Papaluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez is nu in balbezit. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Georgio speelt de bal door. Lopez rent richting de bal. Lopez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 56%, Apex 44%.
Pilosus FC - Apex 0:6