Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geelong Power Waverley Lions FC
442 Tactiek Blitz
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 35
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta onderschept slim de pass. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dietrich de bal. Dietrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geelong Power - Waverley Lions FC 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ure met de inworp. Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Giannakopoulos springt en kopt de bal. Amien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Ure de bal. Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar geeft een lange en hoge pass. Rudan is nu in balbezit. Rudan draait met de bal, schiet en ... Puławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kennedy rent richting de bal. Kennedy passt de bal met de wreef. Tysiąc rent richting de bal. Giannakopoulos rent richting de bal. Giannakopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ure rent richting de bal. Viduka onderschept slim de pass. Viduka passt de bal met de wreef. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dietrich is nu in balbezit. Dietrich passt de bal in één keer door. Mooney is nu in balbezit. Giannakopoulos onderschept slim de pass. Giannakopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kennedy de bal onder controle te krijgen. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een hoge lob. Dietrich rent richting de bal. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geelong Power - Waverley Lions FC 0:2

30e minuut.
Rudan met een sublieme pass. Klungelig pakt Viduka de bal. Giannakopoulos begaat een overtreding. Giannakopoulos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Eron geeft een lange en hoge pass. Giannakopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Dietrich rent richting de bal. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dietrich met een sublieme pass. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal in één keer door. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geelong Power - Waverley Lions FC 0:3

39e minuut.
Daar is Viduka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannakopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Galea zijn tegenspeler op de grond. Galea krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea rent richting de bal. Steele begaat een overtreding. Steele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geelong Power 69%, Waverley Lions FC 31%.
Geelong Power - Waverley Lions FC 0:3

53e minuut.
Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc geeft een hoge lob. Hume kopt de bal weg. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Amien trapt de bal weg. Kennedy kopt de bal weg. Klungelig pakt Mooney de bal. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. Giannakopoulos is nu in balbezit. Giannakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geelong Power 71%, Waverley Lions FC 29%.
Geelong Power - Waverley Lions FC 0:3