Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Makaveli Bond University
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten excellent
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant passt de bal zonder na te denken. Daar is Skaife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vohánka onderschept slim de pass. Vohánka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 0:1

13e minuut.
Grant is nu in balbezit. Sevin begaat een overtreding. Grant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grant met een snel genomen vrije trap. Puutsa kopt de bal weg. Dzienis geeft de bal voor. Vohánka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mori heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori is nu in balbezit. Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Hay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Endrődi controleert de bal met de borst. McCormick met een sublieme pass. Endrődi rent richting de bal. Endrődi geeft de bal voor. Hill heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 0:2

18e minuut.
Endrődi is nu in balbezit. Bishop rent richting de bal. Bishop passt de bal met de wreef. Sevin is nu in balbezit. Sevin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:2

20e minuut.
Mundy heeft problemen om de bal te vangen. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen geeft een lange en hoge pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:3

23e minuut.
Hill kopt de bal weg. Grant rent richting de bal. Grant passt de bal in één keer door. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hay met een sublieme pass. Endrődi kopt de bal weg. Puutsa is nu in balbezit. Dzienis geeft een hoge lob. Vohánka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dzienis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa geeft de bal voor. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:4

36e minuut.
Apostel geeft de bal voor. Nelson kopt de bal weg. Klungelig pakt Vohánka de bal. Vohánka schiet op doel. Hay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:5

37e minuut.
Bishop rent richting de bal. Vohánka onderschept slim de pass. Vohánka passt de bal in één keer door. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Hay bokst de bal weg. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Hay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick geeft de bal voor. Sevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel. Hay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Paal! Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel. Hay bokst de bal weg.

42e minuut.
Dzienis met de inworp. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa met een sublieme pass. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Dzienis heeft problemen om de bal te vangen. Dzienis geeft een hoge lob. Vohánka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:6

45e minuut.
Grant passt de bal in één keer door. Dzienis met een sublieme pass. Vohánka rent richting de bal. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Hill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dzienis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puutsa springt en kopt de bal. Hay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makaveli 80%, Bond University 20%.
FC Makaveli - Bond University 1:7

47e minuut.
Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis geeft een hoge lob. Vohánka krijgt zijn hoofd ertegen. Hay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:8

48e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Endrődi geeft een hoge lob. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:9

52e minuut.
Apostel met een sublieme pass. Klungelig pakt Endrődi de bal. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Hay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:10

57e minuut.
Dzienis kopt de bal weg. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa passt de bal met de wreef. Vohánka rent richting de bal. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:11

58e minuut.
Sevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevin speelt de bal door. Klungelig pakt McCormick de bal. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Puutsa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzienis zal de hoekschop nemen. Vohánka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:12

60e minuut.
Bishop speelt de bal door. Sevin heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Hay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzienis neemt de hoekschop. Vohánka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hay speelt de bal door. Raducanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bishop de bal. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makaveli - Bond University 1:13

66e minuut.
Sevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevin passt de bal in één keer door. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hännikäinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel passt de bal met de wreef. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Bishop de bal onder controle te krijgen. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant probeert naar een medespeler te passen. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Vohánka rent richting de bal. Vohánka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hay rent richting de bal. Hay geeft een hoge lob. Inworp. Apostel met een snelle inworp. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vohánka kopt de bal weg. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis passt de bal in één keer door. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Dzienis de bal onder controle te krijgen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa geeft de bal voor. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Dzienis de bal. Dzienis passt de bal in één keer door. Puutsa met een sublieme pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makaveli 82%, Bond University 18%.
FC Makaveli - Bond University 1:13