Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamsik United Tribe
4231 Tactiek 2020 352
42% Balbezit 58%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 56
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten solide
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Puca heeft problemen om de bal te vangen. Tudecki geeft een hoge lob. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Markovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Antas kopt de bal weg. Antoniou is nu in balbezit. Antoniou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schiralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiralli schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Daar is Schiralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Towers is nu in balbezit. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:1

7e minuut.
Inworp. Tudecki met de inworp. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan geeft de bal voor. Schiralli maakt een snoekduik en kopt de bal. Markovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Blake is nu in balbezit. Tudecki onderschept slim de pass. Tudecki speelt de bal door. Sharp is nu in balbezit. Sharp schiet op doel. Markovski bokst de bal weg.

13e minuut.
Kakussyan passt de bal zonder na te denken. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa speelt de bal door. Schiralli heeft problemen om de bal te vangen. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:2

15e minuut.
Paterson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Comley komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Klungelig pakt Schiralli de bal. Žampa rent richting de bal. Žampa passt de bal zonder na te denken. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Markovski bokst de bal weg.

22e minuut.
Antoniou kopt de bal weg. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki onderschept slim de pass. Tudecki geeft een hoge lob. Schiralli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Antoniou kopt de bal weg. Klungelig pakt Žampa de bal. Žampa passt de bal met de wreef. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Antoniou is nu in balbezit. Antoniou passt de bal in één keer door. Tudecki speelt de bal door. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:3

33e minuut.
Antas probeert naar een medespeler te passen. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa passt de bal met de wreef. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markovski trapt de bal weg van het doel. Antoniou kopt de bal weg. Daar is Schiralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiralli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kakussyan rent richting de bal. Kakussyan geeft een hoge lob. Rafter heeft problemen om de bal te vangen. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:4

38e minuut.
Antas met een sublieme pass. Schiralli rent richting de bal. Towers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schiralli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schiralli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Markovski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:5

40e minuut.
Hewitt probeert de bal aan de voet te houden. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki speelt de bal door. Sharp is nu in balbezit. Sharp haalt uit met een fantastische trap. Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Blake is nu in balbezit. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp speelt de bal door. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Markovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamsik United 96%, Tribe 4%.
Hamsik United - Tribe 0:6

46e minuut.
Sharp met een sublieme pass. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Antoniou is nu in balbezit. Comley bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniou onderschept slim de pass. Antoniou geeft een lange en hoge pass. Schiralli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kakussyan geeft een hoge lob. Rafter is nu in balbezit. Žampa onderschept slim de pass. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:7

52e minuut.
Inworp. Tudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan geeft de bal voor. Puca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tudecki zal de hoekschop nemen. Schiralli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:8

53e minuut.
Antoniou passt de bal in één keer door. Antas met een sublieme pass. Sharp is nu in balbezit. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Antoniou met een snelle inworp. Tudecki rent richting de bal. Tudecki geeft de bal voor. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sharp is nu in balbezit. Sharp passt de bal in één keer door. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:9

58e minuut.
Tudecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Schiralli de bal. Bird tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bird krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sharp rent richting de bal. Sharp passt de bal zonder na te denken. Schiralli rent richting de bal. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:10

62e minuut.
Hewitt geeft een lange en hoge pass. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan passt de bal zonder na te denken. Schiralli heeft problemen om de bal te vangen. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Markovski trapt de bal weg van het doel. Antoniou kopt de bal weg. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sharp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:11

65e minuut.
Puca speelt de bal door. Žampa met een sublieme pass. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ... Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Comley de bal. Comley passt de bal in één keer door. Puca is nu in balbezit. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Markovski speelt de bal door. Tudecki kopt de bal weg. Sharp rent richting de bal. Sharp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Žampa speelt de bal door. Towers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli schiet op doel. Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:13

71e minuut.
Tudecki geeft een lange en hoge pass. Sharp krijgt zijn hoofd ertegen. Žampa rent richting de bal. Žampa geeft een hoge lob. Sharp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:14

72e minuut.
Sharp rent richting de bal. Sharp met een sublieme pass. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki geeft de bal voor. Schiralli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rafter bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa verovert de bal door een tackle van achteren. Žampa geeft de bal voor. Sharp is nu in balbezit. Sharp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:15

75e minuut.
Singleton rent richting de bal. Sharp onderschept slim de pass. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Markovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:16

83e minuut.
Schiralli rent richting de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap. Towers probeert de bal aan de voet te houden. Schiralli onderschept slim de pass. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - Tribe 0:17

88e minuut.
Sharp rent richting de bal. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Towers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schiralli raakt geblesseerd tijdens het duel. Schiralli komt bij de bal en schiet. Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamsik United 90%, Tribe 10%.
Hamsik United - Tribe 0:17